Se alle åbningstider her

Det er søndag og Viby Centret har kun åbent:

1. søndag i måneden

The Burger Concept

The Burger Concept i Viby Centret

Er du til saftige, smagfulde og sindssygt lækre burgere? Så er du kommet til det rigtige sted. Hos os i The Burger Concept kan du få kvalitetsburgere til gode priser med både oksekød, kylling eller som en vegetarudgave. Hvis du er så sulten, at en burger ikke er nok, tilbyder vi heldigvis også alverdens lækre sides dertil. Var det for eksempel noget med en omgang ‘bacon cheese fries’? eller måske nogle sprøde løgringe og mozzarella sticks? Du kan selvfølgelig også skylle det lækre måltid ned med din ynglings sodavand eller måske en af vores signatur milkshakes.

Fastfood i særklasse

Vi slog dørene op til The Burger Concept i Viby Centret i juli 2021 og blev allerede fra start af taget virkelig godt imod af Viby Centrets besøgende. The Burger Concept er en franchise restaurant, der blev startet af brødrene Morten og Simon Franck Jakobsen. Deres fokus er på den høje kvalitet, og deres burgerrestauranter bygger på en filosofi om, at alle skal have råd til lækker mad lavet på gode, friske råvarer. Jakobsen brødrenes fokus på detaljen gør The Burger Concept til en indbydende og rart sted at spise sin frokost, aftensmad og alt derimellem.

Så kom ind til os og nyd dit næste måltid.

The Burger Concept

Åbningstider

Mandag – fredag: 11.00 – 20.00
Lørdag: 11.00 – 20.00
Søndag: 11.00 – 20.00

Kontakt

Bliv opdateret om Viby Centret

Vil du være den første til at få besked om vores nyeste tilbud og kampagner? Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag eksklusive tilbud direkte i din inbox. Det er nemt og hurtigt at tilmelde sig – blot indtast din e-mail-adresse i feltet herunder og tryk på “Tilmeld”​

Log ind på Centerdata siden

Tak for din tilmelding!

Tak for at du har tilmeldt dig! Vi glæder os til at dele spændende aktiviteter og gode tilbud med dig fremadrettet.