Se alle åbningstider her

Det er søndag og Viby Centret har kun åbent:

1. søndag i måneden

SPORTMASTER

SPORTMASTER i Viby Centret

SPORTMASTER i Viby Centret er en mester i bl.a. sportstøj og fuld af de hotteste mærker inden for sportens verden. Vi har altid et omfattende og attraktivt sortiment inden for sportsudstyr fra de største og bedste mærker som fx Nike, adidas, Hummel, Asics og mange flere.

SPORTMASTER i Viby Centret er et rigtigt godt eksempel på alt det, som SPORTMASTER står for, nemlig et bredt udvalg af de mest populære produkter inden for sportsudstyr og fritid, gode priser og et veluddannet, serviceminded personale, der står klar til at betjene dig på bedste vis.

Kundeservice, kundeklub og webshop

Kan du ikke nå ind i butikken, tilbyder SPORTMASTER, at du kan købe dine varer i vores webshop. Du kan også tilmelde dig vores kundeklub, blive inspireret til dit næste køb samt opspare point når du handler.

I SPORTMASTER Viby (og i alle vores butikker i Danmark) sætter vi kundens behov i fokus. Vi sætter derfor stor ære i, at vi giver dig en optimal rådgivning, så udstyret bliver rigtigt – og du bliver tilfreds.

Bliv bedre klædt på til at dyrke din sport. Vi glæder os til at se dig.

SPORTMASTER

Åbningstider

Mandag – fredag: 10.00 – 18.00
Lørdag: 10.00 – 15.00
Søndag: Lukket

Kontakt

Bliv opdateret om Viby Centret

Vil du være den første til at få besked om vores nyeste tilbud og kampagner? Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag eksklusive tilbud direkte i din inbox. Det er nemt og hurtigt at tilmelde sig – blot indtast din e-mail-adresse i feltet herunder og tryk på “Tilmeld”​

Log ind på Centerdata siden

Tak for din tilmelding!

Tak for at du har tilmeldt dig! Vi glæder os til at dele spændende aktiviteter og gode tilbud med dig fremadrettet.