Se alle åbningstider her

Det er søndag og Viby Centret har kun åbent:

1. søndag i måneden

NORMAL

NORMAL i Viby Centret

Hos NORMAL sælger vi helt normale varer til unormale priser. Sortimentet omfatter kendte mærkevarer inden for fx hudpleje, hårpleje, tandpleje, shampoo, makeup og rengøring. Kort sagt: Alle de ting, som du ikke kan undvære i din hverdag, og som helst ikke må mangle på hylderne derhjemme.

Alle varer sælges til faste lave priser, og det betyder, at du ikke kan finde slagtilbud og prisbaskere hos NORMAL. Til gengæld koster varerne det samme, næste gang du kommer. NORMAL er dog meget mere end faste lave priser på kendte mærkevarer. Det skal nemlig altid være en ny og unik oplevelse at besøge os. Også selvom det kun er en uge siden, du sidst var forbi.

Butikslabyrinten inviterer til at gå på skattejagt blandt de mange spændende varer fra kendte og ukendte brands, og der vil altid vente en overraskelse rundt om det næste hjørne.

Vi ses i NORMAL.

NORMAL

Åbningstider

Mandag – fredag: 09.00 – 19-00
Lørdag: 10.00 – 16.00
Søndag: 10.00 – 16.00

Kontakt

Bliv opdateret om Viby Centret

Vil du være den første til at få besked om vores nyeste tilbud og kampagner? Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag eksklusive tilbud direkte i din inbox. Det er nemt og hurtigt at tilmelde sig – blot indtast din e-mail-adresse i feltet herunder og tryk på “Tilmeld”​

Log ind på Centerdata siden

Tak for din tilmelding!

Tak for at du har tilmeldt dig! Vi glæder os til at dele spændende aktiviteter og gode tilbud med dig fremadrettet.