Project Description

Louis Nielsen

Velkommen til Louis Nielsen i Viby Centret. Her er dit syn og dine øjnes sundhed vores første prioritet, fra du træder ind i butikken, og til du går ud ad døren igen.

Briller, der passer til dig

Vi hjælper dig med at finde lige præcis de briller, der passer til dig ved at gøre brug af vores digitale opmålingsudstyr, men vi ser også på din ansigtsform, din hudtone og hårfarve for at finde en stil og et stel, der matcher dig. Der er tusindvis af stel at vælge imellem i butikken og et stort udvalg af forskellige glastyper.

Hos Louis Nielsen tilbyder vi også kontaktlinser af høj kvalitet til lave priser. Vores udvalg omfatter både 1-dagslinser, månedslinser og døgnlinser. Derudover har vi et stort udvalg af linser til bygningsfejl og flerstyrkelinser.

Glade kunder med garanti

Det er vigtigt for os, at du er tilfreds med dit køb. Hvis du oplever problemer inden for 3 måneder efter købet, sørger vi for at finde en løsning. Briller er en personlig ting, og nogle gange kan det være svært at vide, om det er de helt rigtige. Derfor får du 3 måneders tilfredshedsgaranti på både stel og glas.

Du får også gratis efterkontrol, som betyder, at du altid kan komme ind og helt gratis få dine briller justeret eller glassene renset af vores medarbejdere.

Vi ses i Louis Nielsen.