Se alle åbningstider her

Det er søndag og Viby Centret har kun åbent:

1. søndag i måneden

Imerco

Imerco i Viby Centret

Imerco i Viby Centret hjælper de mange kunder, som er på udkig efter kvalitets brugskunst og køkkenting til gode priser. Personalet har været i branchen i flere år og har derfor et meget stort kendskab til alle vores produkter.

Som kunde hos Imerco får du bl.a.:

  • Vejledning og inspiration om brugskunst og køkkenting
  • Forslag til valg af køkkenudstyr og el-artikler
  • Gode ideer til fx. borddækning
  • Gaver og gaveideer

Imerco har et stort udvalg af køkkenudstyr, køkken- og bageudstyr, porcelæn, glas, bestik og grilludstyr. Det er også her, du finder værtindegaven eller præcis den dekoration, der vil gøre din bolig fuldendt.

Kundeklub

Du får, som kunde hos Imerco, masser af kundefordele og kan også shoppe dine varer udenfor normal åbningstid – lige når det passer dig.

Imerco driver nemlig en af Danmarks største kundeklubber, Imerco+. Klubben har over en million medlemmer samt en webshop – www.imerco.dk – som er i en rivende udvikling.

Spørg os!

Er du i tvivl om noget, skal du bare spørge os. Vi rådgiver gerne. Kig ind – vi har også masser af spændende og gode tilbud.

 

Vi glæder os til at betjene dig.

Imerco

Åbningstider

Mandag – fredag: 10.00 – 18.00
Lørdag: 10.00 – 15.00
Søndag: Lukket

Kontakt

Bliv opdateret om Viby Centret

Vil du være den første til at få besked om vores nyeste tilbud og kampagner? Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag eksklusive tilbud direkte i din inbox. Det er nemt og hurtigt at tilmelde sig – blot indtast din e-mail-adresse i feltet herunder og tryk på “Tilmeld”​

Log ind på Centerdata siden

Tak for din tilmelding!

Tak for at du har tilmeldt dig! Vi glæder os til at dele spændende aktiviteter og gode tilbud med dig fremadrettet.