Se alle åbningstider her

Det er søndag og Viby Centret har kun åbent:

1. søndag i måneden

Hr. og Fru Tattoo Aarhus

Hr. og Fru Tattoo Aarhus i Viby Centret

Hos Tatovør Hr. og Fru Tattoo i Viby Centret finder du den professionelle tatovør Ronni Froberg. Ronni er entusiast omkring sit fag og han forstår betydningen af at gøre sin hud til et kunstlærred. Uanset om du ønsker en stor eller lille tatovering, får du hos Hr. og Fru Tattoo en kvalificeret rådgivning om både placering, farve og stil.

Tatoveringer er for livet

Stjerner, sommerfugle, japanske tatoveringer, små eller store. Mulighederne er uendelige. Tatoveringer er en livsstil.

Vælger du at få en tatovering – uanset om det er første eller tiende gang – er det ikke bare noget, du kan smide væk igen. En tatovering bærer du for livet. Derfor er rådgivning en stor del af vores arbejde.

Kom forbi og bliv inspireret

Du finder butikken i Viby Centret på første sal. ved indgang 1. Vi vil gerne have, at du kommer forbi og bestiller en tid, så vi kan få en snak om dit ønske til en ny tatovering. Du er velkommen uanset størrelsen på din tatovering. Vi hjælper dig med at virkeliggøre din egen tegning eller med inspiration til dit motiv.

Kundeservice

Hos Hr. og Fru Tattoo har du garanti for nyt og rent udstyr. Alt udstyr renses og steriliseres naturligvis både før og efter brug. Hos Hr. og Fru Tattoo bliver der ikke lavet tatoveringer på samlebånd. Her bliver der kredset om hvert enkelt motiv og hvert enkelt nålestik. Vi gør alt, hvad vi kan for at lave din tatovering til en oplevelse.

Hr. og Fru Tattoo Aarhus

Åbningstider

Mandag: Lukket
Tirsdag: 12-19
Onsdag: 10-16
Torsdag: 12-19
Fredag: 10-16
Lørdag: 10-15
Søndag: Lukket

Kontakt

Bliv opdateret om Viby Centret

Vil du være den første til at få besked om vores nyeste tilbud og kampagner? Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag eksklusive tilbud direkte i din inbox. Det er nemt og hurtigt at tilmelde sig – blot indtast din e-mail-adresse i feltet herunder og tryk på “Tilmeld”​

Log ind på Centerdata siden

Tak for din tilmelding!

Tak for at du har tilmeldt dig! Vi glæder os til at dele spændende aktiviteter og gode tilbud med dig fremadrettet.