Project Description

Form & Styrke

Vi byder dig velkommen i vores træningscenter i Viby Centret. Hos os er der roligt omkring dig, da der kun er dig og din personlige træner til stede.

Hvordan foregår træningen?

Træningen er tilrettelagt således, at du træner en gang om ugen, i maks. 30 minutter. Du skal bestille tid til hver træning.

Der trænes med meget langsomme bevægelser og høj intensitet. Efter et par minutter beder din personlige træner dig gå videre til næste maskine. Efter bare 20 minutter har du trænet nok for denne uge.

På mindre end 30 minutter har du således gennemført den træning, der er tilstrækkelig for den kommende uge, og dine muskler får mulighed for at restituere sig. Det betyder ikke, at du behøver at afholde dig fra anden form for sport. Vores træningsform styrker dig og er skadesforebyggende – uanset hvilken sport du dyrker.

Instruktøren sørger for, at du bliver trænet optimalt hver gang, og der bliver naturligvis taget hensyn til evt. tidligere skader.

Du er den vigtigste

For os tæller det ikke, hvordan du ser ud, når du kommer. Vi koncentrerer os om, hvordan du har det, når du går hjem igen.

Al træning hos Form & Styrke træningscenter er tilpasset hvert enkelt medlem. Det vigtigste for os er at guide vores medlemmer til gode resultater og dermed en bedre livskvalitet.

Kontakt
Mailformogstyrke@gmail.com
Telefon30 20 80 33
Hjemmesidewww.formogstyrke.dk