Se alle åbningstider her

Det er søndag og Viby Centret har kun åbent:

1. søndag i måneden

Eurosko-Maibom

Eurosko-Maibom i Viby Centret

Hos skobutik Eurosko-Maibom i Viby Centret finder du et spændende og attraktivt sortiment i damesko, herresko, unge, junior fodtøj og børnesko. Vi fører sko, som passer perfekt til tidens trend – til både hverdag og fest.

Kig ind i butikken og få en snak med vores dygtige og kompetente personale. De står alle klar til at hjælpe og rådgive dig i dit valg af smart fodtøj, hvad enten det er i det rå eller neutrale look.

Vi kan ligeledes imprægnere dine sko i butikken. Denne imprægnering og din fortsatte vedligeholdelse af støvler og andet fodtøj sikrer, at dine sko/støvler holder længere.

Kundeservice

Når du handler i vores butik, kan du altid bytte eller returnere i henhold til betingelserne på bonen. Bare du husker at tage bonnen med, og at fodtøjet skal være ubrugt med alle mærker.

Godt fodtøj danner det bedste fundament.

På vores hjemmeside www.eurosko.com kan du se et bredt udsnit af de sko, som vi sælger i vores skobutik.

Du kan også finde en masse gode råd om pleje af dit fodtøj samt se de aktuelle tilbud, som vi har i Eurosko-Maibom Viby.

Vi glæder os til at betjene dig i Viby Centret.

Eurosko-Maibom

Åbningstider

Mandag – fredag: 10.00 – 18.00
Lørdag: 10.00 – 15.00
Søndag: Lukket

Kontakt

Bliv opdateret om Viby Centret

Vil du være den første til at få besked om vores nyeste tilbud og kampagner? Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag eksklusive tilbud direkte i din inbox. Det er nemt og hurtigt at tilmelde sig – blot indtast din e-mail-adresse i feltet herunder og tryk på “Tilmeld”​

Log ind på Centerdata siden

Tak for din tilmelding!

Tak for at du har tilmeldt dig! Vi glæder os til at dele spændende aktiviteter og gode tilbud med dig fremadrettet.