Se alle åbningstider her

Det er søndag og Viby Centret har kun åbent:

1. søndag i måneden

Brdr. Schmidt Vinhandel

Brdr. Schmidt Vinhandel i Viby Centret

Brdr. Schmidt Vinhandel er en hyggelig vinbutik i Viby Centret. Her finder du et stort udvalg i vin, spiritus, kaffe, te, chokolade, specialøl og delikatesser.

For at sikre, at alle vores kunder har adgang til de bedste vine, har vi egen import af vine fra bl.a. Frankrig og Italien. Her udvælger vi nøje vores vine blandt mange producenter. På den måde sikrer vi, at de vine, som vi præsenterer i vinhandlen, passer til vores kunders smag.

Kom forbi vinbutikken, se vores store udvalg og få en snak om vin

Brdr. Schmidt er medejere af 1855cru.dk, som har specialiseret sig i vine fra Bordeaux. Vi er glade for vinene fra dette område og kan give dig en grundig præsentation af vores vin-udvalg herfra samt fra vores andre områder.

Gavekurv

Vi pakker gerne en af vores “verdenskendte” gavekurve indeholdende vin, chokolade, kaffe, te, specialøl, spiritus og/eller champagne. Vores delikatesse gavekurve er meget populære som firmagave, jubilæumsgave, receptionsgave, julegave m.m.

Vingave

Vi er specialister i vingaver, og vores meget store udvalg gør det let at finde netop den vin/vingave, du søger. Alle gaver bliver pakket flot ind i cellofan med bånd og sløjfe, og vi kan også få fremstillet trækasse med jeres eget firmalogo – hvis det skulle ønskes.

Skal vi bringe vinen ud til dig?

Som en service til vores kunder har vi gratis udbringning i hele Aarhus.

Brdr. Schmidt Vinhandel

Åbningstider

Mandag – fredag: 10.00 – 18.00
Lørdag: 10.00 – 15.00
Søndag: Lukket

Kontakt

Bliv opdateret om Viby Centret

Vil du være den første til at få besked om vores nyeste tilbud og kampagner? Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag eksklusive tilbud direkte i din inbox. Det er nemt og hurtigt at tilmelde sig – blot indtast din e-mail-adresse i feltet herunder og tryk på “Tilmeld”​

Log ind på Centerdata siden

Tak for din tilmelding!

Tak for at du har tilmeldt dig! Vi glæder os til at dele spændende aktiviteter og gode tilbud med dig fremadrettet.