Project Description

Brdr. Schmidt Vinhandel

Brdr. Schmidt Vinhandel er en hyggelig vinbutik i Viby Centret. Her finder du et stort udvalg i vin, spiritus, kaffe, te, chokolade, specialøl og delikatesser.

For at sikre, at alle vores kunder har adgang til de bedste vine, har vi egen import af vine fra bl.a. Frankrig og Italien. Her udvælger vi nøje vores vine blandt mange producenter. På den måde sikrer vi, at de vine, som vi præsenterer i vinhandlen, passer til vores kunders smag.

Kom forbi vinbutikken, se vores store udvalg og få en snak om vin

Brdr. Schmidt er medejere af 1855cru.dk, som har specialiseret sig i vine fra Bordeaux. Vi er glade for vinene fra dette område og kan give dig en grundig præsentation af vores vin-udvalg herfra samt fra vores andre områder.

Gavekurv

Vi pakker gerne en af vores “verdenskendte” gavekurve indeholdende vin, chokolade, kaffe, te, specialøl, spiritus og/eller champagne. Vores delikatesse gavekurve er meget populære som firmagave, jubilæumsgave, receptionsgave, julegave m.m.

Vingave

Vi er specialister i vingaver, og vores meget store udvalg gør det let at finde netop den vin/vingave, du søger. Alle gaver bliver pakket flot ind i cellofan med bånd og sløjfe, og vi kan også få fremstillet trækasse med jeres eget firmalogo – hvis det skulle ønskes.

Skal vi bringe vinen ud til dig?

Som en service til vores kunder har vi gratis udbringning i hele Aarhus.