Se alle åbningstider her

Vi åbner igen

kl. 10.00

Blue Note

Blue Note i Viby Centret

Blue Note er herretøj til unge mænd, der kan lide afslappet og fritidsorienteret basistøj. Vores kunder køber primært jeans, t-shirts, sweatshirts og strik hos os. Hos Blue Note finder du også lækkert overtøj, sko og andet tilbehør.

Vores kunder har stil

Kunderne hos Blue Note begynder typisk at komme hos os fra omkring konfirmationsalderen. De fleste bliver heldigvis ved med at komme hos os, til de når midten af 20’erne

Butikken har også voksne kunder. Vi ved, at et sortiment, der holder fast i kvaliteten, og i øvrigt er baseret på afslappet fritidstøj, vokser man i princippet aldrig fra.

Det er mere et spørgsmål om stil end om alder.

Lidt historie

Blue Note har været en del af Mr Lønskov siden 1994. Hvis vi ikke har dét, som du mangler, kan du ganske sikkert finde det i Mr Lønskovs store udvalg af herretøj.

Blue Note

Åbningstider

Mandag – fredag: 10.00 – 18.00
Lørdag: 09.30 – 15.00
Søndag: Lukket

Kontakt

Bliv opdateret om Viby Centret

Vil du være den første til at få besked om vores nyeste tilbud og kampagner? Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag eksklusive tilbud direkte i din inbox. Det er nemt og hurtigt at tilmelde sig – blot indtast din e-mail-adresse i feltet herunder og tryk på “Tilmeld”​

Log ind på Centerdata siden

Tak for din tilmelding!

Tak for at du har tilmeldt dig! Vi glæder os til at dele spændende aktiviteter og gode tilbud med dig fremadrettet.