Se alle åbningstider her

Det er søndag og Viby Centret har kun åbent:

1. søndag i måneden

Advokatfirmaet Isaksen & Nomanni

Advokatfirmaet Isaksen & Nomanni i Viby Centret

Advokatfirmaet Isaksen & Nomanni er en moderne advokatvirksomhed, som blev etableret i 1978. Vi har kontorer i Aarhus og Odder.

Vi lægger vægt på at være den rigtige samarbejdspartner for både private og erhvervsvirksomheder. Vores klienter kommer fra alle sider af erhvervslivet, fx:

  • Håndværksmestre
  • Detailhandlende
  • Produktionsvirksomheder
  • Pengeinstitutter
  • Koncerner
  • børsnoterede selskaber.

Desuden rådgiver vi forsyningsselskaber, foreninger og private personer.

Vi er effektive og konkurrencedygtige

For at yde den mest effektive og konkurrencedygtige indsats overfor vores kunder, benytter vi os af de mest avancerede IT-systemer. Advokatkontoret har direkte adgang til alle relevante databaser og registre inden for jura og erhvervsliv samt en rationel intern sagsbehandling.

Hvorfor er det vigtigt for dig som kunde? Det er det, da vi ved, at du har brug for en seriøs rådgiver og samarbejdspartner, og at tid er penge – både for dig og for os.

Kundeservice

Vores advokatkontor i Viby Centret har en lokal profil, og vi betjener kunder fra hele landet. Vi har et netværk af gode samarbejdspartnere i ind- og udland og kan løse juridiske problemer, uanset om det er helt lokalt eller rækker uden for landets grænser.

Advokatfirmaet Isaksen & Nomanni

Åbningstider

Mandag – fredag: 08.00 – 16.00
Lørdag: 08.00 – 15.00
Søndag: Lukket

Kontakt

Bliv opdateret om Viby Centret

Vil du være den første til at få besked om vores nyeste tilbud og kampagner? Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag eksklusive tilbud direkte i din inbox. Det er nemt og hurtigt at tilmelde sig – blot indtast din e-mail-adresse i feltet herunder og tryk på “Tilmeld”​

Log ind på Centerdata siden

Tak for din tilmelding!

Tak for at du har tilmeldt dig! Vi glæder os til at dele spændende aktiviteter og gode tilbud med dig fremadrettet.