Thaimassage
TW Aromaterapi & Thaimassage

Thaimassage Aarhus Syd - TW aromaterapi & Thaimassage

Hos os har du mulighed for at blive skavankerne kvit gennem Thaimassage.

Hos W Aromaterapi & Thaimassage kan du få behandling for et konkret problem. Du kan fx opleve en afslappende og forfriskende massage, som giver dig ren velvære og ny energi til at klare dagligdagen.

Stemningen i klinikken er afslappet. Vi spiller stille og rolig musik mens vi behandler. På den måde har du de bedste muligheder for at nyde behandlingen.

Traditionel thaimassage

Thaimassage er en 2500 år gammel tradition og er en healende massageform. Her kombineres langsom, rytmisk massage udført med hænder, underarm, albue og fødder med yogalignende strækøvelser og mange gyngebevægelser.   

Hele kroppen bliver gennemarbejdet. Formålet er at give modtageren et bedre helbred, større fleksibilitet og øget velbefindende. Massagen løser blokeringer og giver blødere led, bedre muskelbalance og øget energi.

Vi tilbyder også

  • Aromamassage
  • Hotstone massage
  • Fodmassage
  • Oliemassage
  • Ansigtsbehandling
  • Fodbehandling
  • Aromaterapi
  • Parmassage

Parmassage

Giv en gave, der aldrig bliver glemt. Vil du forkæle din ægtefælle vil vi anbefale at I køber en parmassage.

I får ca. 1,5 timers parmassage, fri for børn, mobiltelefoner og stress. Find tilbage til kærligheden og hinanden gennem denne helt specielle helkrops afspændingsmassage. I er i samme rum under massagen.

Før Thaimassage får I serveret champagne og chokolade. Efter massagen tilbyder vi frisk frugt, te, vand, kaffe (dette er inkluderet i prisen).

Thaimassage efter shopping eller træning

Book en Thaimassage behandling efter din shopping eller træning i Viby Centret. Din krop vil elske dig for det.

Nøgleord:

Massage, Thaimassage, Parmassage, TW Aromaterapi og Thaimassage, Viby Centret

Telefon: 86147014

Mail: info@aromaterapi-thaimassage.dk

Web: www.aromaterapi-thaimassage.dk

 

Facebook-feed

3 måneder siden

TW Aromaterapi & Massage

Mangler du den perfekte gave som vil gøre stor glæde (gavekort) ... Se mereSe mindre

6 måneder siden

TW Aromaterapi & Massage

Som lovet, vil vi nu løfte sløret for den konkurrence, som vi, i forbindelse med Easy Phone Repair VIBYs 2 års fødselsdag, vil sætte gang i. Endnu et fantastisk år er gået, og dét kan vi kun takke jer for. Derfor var der selvfølgelig ingen tvivl om, at vi, i forbindelse med vores 2 års fødselsdag, skulle arrangere en konkurrence for de, som er årsagen til, at vi er nået så langt, nemlig JER. Derfor udlodder vi i denne fantastiske anledning intet mindre end: 1. 1 stk. gavekort til en fantastisk kosmetologklinik, nemlig Clinique Magnolia . Gavekortet er til ansigtsbehandlinger for 595 kr. 2. 1 stk. gavekort på 399 kr. til den bedste aromaterapi- og thaimassageklinik i byen, nemlig TW Aromaterapi & Massage. 3. 1 stk. lækker gavekurv med lidt af hvert til en værdi af 800 kr. Det eneste, som DU skal gøre, for at blive den heldige vinder, er: 1. Like dette opslag, og kommentér det med "done" 2. Like vores Facebook side, hvis du har lyst 3. Tag dine venner i kommentarfeltet, hvis du har lyst. Vinderen vil blive udtrukket d. 1. oktober, og vedkommende vil få direkte besked over privatbeskeder på Facebook. Skynd jer at deltage i konkurrencen og husk nu, at vi også har en masse vanvittige tilbud, der ligeledes vil fortsætte til og med d. 28. september. Vi glæder os til at se jer! Det skal lige nævnes, at gavekortet til Clinique Magnolia og W Aromaterapi og Thaimassage er blevet sponsoreret til os i denne fantastiske anledning. ... Se mereSe mindre