Modetøj butik
Mappstore

Marc Lauge jeans og modetøj - Mappstore modebutik i Viby Centret også tøj til store kvinder

Marc Lauge jeans og modetøj - hos Mappstore i Viby Centret. Vi sælger modetøj til modebevidste kvinder fra 25 år og opefter.

Hylderne er fyldte med tøj til store kvinder størrelser fra 34-56. Hos Mappstore tilbyder vi altså modetøj i Plus Size. Vi klæder kvinder på i tøj fra bl.a.

  • Marc Lauge
  • Freequent
  • ICHI
  • Marc Lauge Jeans
  • DNY-CPH (str. 42-56)

- samt accessories fra diverse leverandører.

 

Smil på læben

I Mappstore i Viby Centret handler det altid om Modetøj til smarte kvinder, god kundeservice, et smil på læben og godt humør. Du er meget velkommen til at komme ind i Mappstore og tage et kig på alt det spændende modetøj, som vi kan tilbyde. Det er nemt at skrive om alt det gode – men kom ind til os og hør mere om, hvad vi kan hjælpe dig med. Vi lover, at du bliver glad for at se og prøve vores store udvalg.

Jeans-specialist

Vidste du egentlig, at Mappstore i Viby Centret er specialist i at finde jeans med den perfekte pasform til dig? Hvis du ikke vidste det, og du står og mangler et par jeans, så kom ind og hør mere. Også hvis du er en str. XL Plus Size eller deromkring. Med vores rådgivning sikrer vi, at du får et par bukser med hjem, der både klæder dig og gør, at du føler dig godt tilpas.

Sociale medier 

Vi er selvfølgelig på Facebook. Vi vil blive så glade for, at du følger med på Facebook. Her annoncerer vi nyheder og tilbud, som du måske har interesse i at høre om.

Uanset om du skal finde tøj til hverdag eller fest, så kom ind og se vores store udvalg. Vi gør vores allerbedst for, at du kommer hjem med det helt rigtige!

Der er også andre modetøj butikker i centret, som du med fordel vil kunne besøge Centermode, KM Mode

Nøgleord:

Tøj til store kvinder, Marc Lauge jeans og modetøj, Modetøj til smarte kvinder, Modetøj, Dametøj, Jeans, Pasform, XL, Plus Size, Mappstore, Viby Centret, Jeans i høj kvalitet, Dame Jeans, Jeans til kvinder, Marc Lauge, Marc Lauge Jeans, Marc Lauge Slim Fit, Marc Lauge Regular Fit, Marc Lauge 7/8 Jeans, Marc Lauge dametøj,

Telefon: 44221608
Mail: viby@mapp-store.com
Web: www.mappstore.dk
Social: Følg os på Facebook