Herretøj butik
Blue Note

Herretøj til unge mænd - Blue Note i Viby Centret

Find en trendy vinterjakke, en sej hue eller en lækker smart sweater til ham. Fedt tøj til den unge mand. Vi kan helt sikkert hjælpe med at finde modetøj til ham - Vi har nemlig cool tøj og smart herretøj til unge mænd.

Blue Note er herretøj til unge mænd, der kan lide afslappet og fritidsorienteret basis-tøj. Vores kunder køber primært jeans, T-shirts, sweats og strik hos os.

superdry_hoodie_modetoej_blue_note_feb2019_2 superdry_hoodie_modetoej_blue_note_feb2019_3 superdry_modetoej_blue_note_feb2019_1 jackjones_modetoej_blue_note_feb2019_1

Hos Blue Note finder du også lækkert overtøj, casual sko og andet tilbehør.

Vi fører følgende tøjmærker...

  • Superdry
  • Blend
  • Selected
  • Jack & Jones
  • Bjørn borg
  • Tiger Jeans
  • Kronstadt
  • m.m.

Vores kunder har stil

Kunderne hos Blue Note begynder typisk at komme hos os fra omkring konfirmationsalderen. De fleste bliver heldigvis ved med at komme hos os til de når midten af tyverne os for at finde moderigtigt herretøj.

Butikken har også voksne kunder. Vi ved, at et sortiment, der holder fast i kvaliteten og i øvrigt er baseret på afslappet fritids-tøj, vokser man i princippet aldrig fra.

Det er mere et spørgsmål om stil end om alder.

Kundeservice

Vi ved, hvor vigtig god kundeservice er. Det betyder også, at vores kunder får vores ærlige mening og at vi, hvis vi ikke kan opfylde kundes ønske, sender kunden videre til andre butikker. Vi bytter gerne, hvis du har bonen med - og altid med et smil.

Lidt historie

Blue Note ligger i centergaden i Viby Centret - lige over for Mr. Lønskov. Blue Note har været en del af Mr. Lønskov siden 1994. Hvis vi ikke har dét, som du mangler, kan du ganske sikkert finde det i Mr. Lønskov store udvalg af herretøj.

Leder du efter herretøj til den modne velklædte mand, så kan du med fordel besøge Mr. Lønskov butikken.

Nøgleord:

Tøj, fritidstøj, herretøj, ung herremode tøj, kundeservice, Blue Note, Viby Centret, Indkøbscenter, Shoppingcenter i Aarhus Syd., Herretøj til unge mænd

Telefon: 86770016
Web: www.bluenote.dk
Social: Følg os på Facebook
Kundeklub: Få flere fordele

Facebook-feed

15 timer siden

Blue Note Jeans Store

Brænd varmt nyt mærke i butikken
Vi tildeler et kaffe krus fra New in town
Til alle køb over minimum 300 kr.
(Så længe lager haves)
Kig forbi og se mærket i butikken ! 😎👌
... Se mereSe mindre

Brænd varmt nyt mærke i butikken
Vi tildeler et kaffe krus fra New in town
 Til alle køb over minimum 300 kr. 
(Så længe lager haves)
Kig forbi og se mærket i butikken ! 😎👌

5 dage siden

Blue Note Jeans Store

TIL KONFIRMANDEN
- Tips og tricks fra Stylist helle
Kig forbi butikken og sammen finder vi et godt sæt til dagen.

Viby Centret
Inspiration til konfirmandens 2. dagstøj fra Blue Note Trenden til de unge fyre er meget alsidig og der er mange stilarter fremme - det fælles kendetegn er jeans, som må siges at være sæsonens største trend. 🏍 Den rå stil med Biker skindjakke, mønstret skjorte og slidte jeans til fyren, som elsker det rå look og som tør skille sig lidt ud. ⚽️ Den sporty stil - et afslappet look med polo og stone wash jeans, samt en lækker jakke i stærk farve-kombi, som signalerer at du har "kant" på din 2. dag. 🎧Den klassiske stil i ternet bomber-jakke og sorte jeans er en sikker vinder. Sæt en t-shirt til, som har et statement eller andet tryk på, så stilen både er rå og casual. Der er masser af udvalg til konfirmanden i Blue Note, og jeg har kun valgt et lille udvalg som inspiration. Hilsen stylist Helle Bille
... Se mereSe mindre

5 dage siden

Blue Note Jeans Store

Track suit fra Superdry
SWEATSHIRTS fra 600kr.
... Se mereSe mindre

Track suit fra Superdry 
SWEATSHIRTS fra 600kr.