Bolig og livsstil
Flying Tiger Cph

Bolig- og livsstilsbutik Aarhus Syd - Flying Tiger Copenhagen i Viby Centret

Bolig- og livsstilsbutikken Flying Tiger Copenhagen har altid noget du kan bruge eller som du ikke vidste at du stod og manglede.

I butikken i Viby Centret finder du masser af sjove nyttige ting inden for bolig, pleje, legetøj, dvd’er, kontor, krydderier og meget mere.

Dansk design til alle

Godt dansk design skal være tilgængeligt for så mange som muligt. Som kunde hos os i Viby Centeret kan du nyde godt af de 300 nye varer, som du kan finde hver måned hos os.

Omkring halvdelen af varerne er designet på vores hovedkontor på Rådhuspladsen i København. Der sidder vores egne designere og finder på nye, skæve og finurlige varer, som gør livet sjovere uanset om man skal indrette sin stue, holde fest og middag for venner og familie, give festtøjet det sidste pift, putte sin iPad i en ny sovepose eller nyde en stille klippe-klistre-tegne-stund.

  

Kunst

Flying Tiger Copenhagen samarbejder også tit med unge kunstnere og designere som med tekanden ”Teabird” der blev udviklet sammen med Skovgaard & Vennerstrøm, og som i 2015 vandt hele to internationale designpriser.

Det bedste skal ikke være forbeholdt de få

Vi går meget op i at gøre kunst og kultur tilgængelig for så mange som overhovedet muligt. Det gøres blandt andet med pladeselskabet Tiger Music som har hjulpet en række kunstnere frem på musikscenen og arrangerer koncerter rundt om i verden. Flying Tiger Copenhagen har også samarbejdet med Statens Museum for Kunst, Kunsthal Charlottenborg, CPH:DOX og CPH PIX, og hvert år afholder vi den internationale fotokonkurrence Tiger Camera.

Flying Tiger Copenhagen – en anderledes butik

Da Flying Tiger Copenhagen blev født for tyve år siden, kostede alle varerne en tier. Siden vi åbnede sin allerførste butik i København i 1995, er det gået stærkt. Firmaet har siden november 2015 åbnet mere end 550 butikker over hele verden. Det der startede som en lille dansk forretning, har butikker i 27 lande. Det er da vildt.

Kom ind og lad dig inspirere i vores butik i Viby Centret til din næste fest, gaver, legetøj, udklædning, musik, film og meget mere.

I Flying Tiger Copenhagen er der noget for alle.

Nøgleord:

Bolig, interior, indretning, dekoration, Fest, Dansk Design, Kunst og kultur, Flying Tiger Copenhagen, 

Telefon: 86346847
Mail: shaash@flyingtiger.com
Web: www.tiger.dk
Social: Følg os på Facebook