Brillebutik
Synoptik

Brillebutik Aarhus Syd – Synoptik briller og kontaktlinser i Viby Centret

Brillebutik for alle. Hos Synoptik får du MERE end et bredt udvalg af briller og kontaktlinser.

Vi ved også rigtig meget om brilleglas og brillemode. Og som oftest starter vi med at lave en synstest.

Alle vores optikere er autoriserede, så du er sikker på at få en professionel og kompetent betjening i vores over 100 butikker.

Synoptiske kundefordele

Som kunde hos brillebutik Synoptik, får du tilbudt flere fordele.

Vi kan hjælpe dig med bl.a.

  • Finansiering
  • Brille-tjek og midtvejs-synsprøve
  • Bytteservice på både stel og glas
  • Brilleforsikring
  • Prisgaranti

Vores personale er uddannet af stylist Dennis Knudsen til at kunne rådgive dig om den helt rigtige brille, der passer til dit ansigt.

Du kan læse meget mere om vores kundefordele på vores hjemmeside www.synoptik.dk.

Briller

I vores brillebutik ved vi rigtig meget om briller. Det er en viden, som vi gerne vil dele med dig. Du kan også læse om briller på vores hjemmeside www.synoptik.dk. Her fortæller vi bl.a. om brillemærker hos Synoptik og brilletrends generelt.

Solbriller

.. er ikke bare solbriller. De skal væres smarte og opfylde de samme funktioner som dine briller. Hos Synoptik i Viby kan vi fortælle dig meget mere om trends, glastyper og farver og om de solbrille-mærker, som vi fører i Synoptik.

Kontaktlinser

Vi har et STORT udvalg af kontaktlinse-typer. Derfor er vi ret sikre på, at vi også kan finde et par til dig. Kom ind i brillebutikken og få vejledning om de forskellige muligheder og om vores kontaktlinse abonnement. Hvis du er nysgerrig, kan du også læse vores kontaktlinseguide på vores hjemmeside.

Vores mål i Synoptik er at levere de helt rigtige briller og kontaktlinser til dig - til super skarpe priser.

Nøgleord:

Brillebutik, Briller, Kontaktlinser, Solbriller, Synoptik, Viby Centret

Telefon: 86149200
Mail: 076@Synoptik.dk
Web: www.synoptik.dk
Social: Følg os på Facebook

1 uge siden

Synoptik Danmark

Sjældent har et tilbud stået så skarpt: Køb 2 par briller, betal for 1 – gælder ALLE mærker, stel og glas i butikken! 😍 Ingen undtagelser, hele sortimentet.
Gælder til 28.04.19 ved samtidig køb af briller med samme styrke. Brillen til den laveste pris er gratis. Tilbuddet kan ikke kombineres med andre tilbud eller rabatter.
... Se mereSe mindre

 

Kommentar på facebook

Jeg kunde have ønske mig, at tilbudet i stedet lød på " en brille til halv pris "

Har lige købt nye briller der ikke er leveret endnu. Flerstyrket. Blev ikke tilbudt denne mulighed. Kan jeg også benytte mig af dette tilbud. Hvad hvis nummer 2 brillerne har samme pris som nummer 1.

Har jeg forstået det rigtigt, at man kun betaler for glassene på det ene par? Og at de glas man vælger er ens på begge stel?

Hvis brillerne skal være samme styrke, kan man jo ikke bestille læsebriller med overgang og skærm brille som nummer 2 brille!?

hvad så når man har bygningsfejl på begge øjne

Vi venter stadig på at blive kontaktet.

Har synoptik brilleabonnement?

Gælder det kun enkeltstyrke glas ??

Kan en af dem være solbriller ?

Har lige købt nye briller i Synoptik rigtig god cervice , Og vi sparede mange penge på deres tilbud og vil lige at jeg har en høj styrke i mine briller ,Og husk hvis i er medlem af Coop så får i 10 % i bonus på prisen vis kortet i Synoptik.

De er alt for dyre der. Billigere hos Louis nielsen

Brille til 1/2 pris fik jeg for et par måneder siden og som, medlem af danmark en extra gevinst, har handlet hos Synoptik de sidste 30 år og altid god service.

Hvad så hvis kun ønsker nye glas i sine 2 sæt briller Gælder det så også?

Ved synoptik hvornår der kommer tilbud med brille til 1/2 pris igen ?

Ja vi købte briller for 2 år siden på tilbud aldrig har vi fået så dårlig briller til

Hvor meget koster det hvis styrken er + 3.75, spørger jeg bare.😊

Gælder det for både stel og glas på brille nr 2 ?

Det lyder godt at man kan få 2 par briller vil komme og besøge jer

Har i gratis syntjek

Jeg mener en rigtig god og fin behandling

Tak til syn optik for en virkelig behandling d 15 marts

Gælder det også flere styrke glas❓

Kübra Özcelik kommentarerne 😂😂😂😂😂

Byder ni 88 Hurtig handel

Kan kun anbefale Synoptik 👍 Har idag hentet nye briller med glidende overgang og kan bruge dem med det samme. 👍🤓👏

+ Se forrige bemærkning

2 uger siden

Synoptik Danmark

Til læsning, bilen, solen – kan du også se fidusen i flere briller? 🤓 Udvid brillegarderoben i Synoptik, hvor vi lige nu giver dig 2 for 1. Vælg frit blandt alle vores lækre mærker, og få to par briller fra kun 698,-.🎉 Gælder til 28.04.19 ved samtidig køb af briller med samme styrke. Brillen til den laveste pris er gratis. Tilbuddet kan ikke kombineres med andre tilbud eller rabatter. ... Se mereSe mindre

 

Kommentar på facebook

Er prisen for stel og glas ??

Gælder det også hvis det er glas med glidene overgang ?

Håber i gider svare på mit opslag fra den 27 februar 🙄

1 måned siden

Synoptik Danmark

Kom to. Forelsk jer i briller - og få et par hver til ½ pris. Under Valentine weekend sørger vi nemlig for, at både du og din bedre halvdel kan gå foråret i møde med en stilfuld brille. Kig forbi sammen, og få to par briller til halv pris. Gælder ved samtidig køb af to briller eller solbriller med styrke til 16.02.19. Kan ikke kombineres med andre tilbud eller rabatter. ... Se mereSe mindre

Kom to. Forelsk jer i briller - og få et par hver til ½ pris. Under Valentine weekend sørger vi nemlig for, at både du og din bedre halvdel kan gå foråret i møde med en stilfuld brille. Kig forbi sammen, og få to par briller til halv pris. Gælder ved samtidig køb af to briller eller solbriller med styrke til 16.02.19. Kan ikke kombineres med andre tilbud eller rabatter.

 

Kommentar på facebook

Synd jeres medarbejdere ikke informere kunderne ordentligt.

Kamilla Kold Andersen

Pia så er det nu 🙏🏻🙏🏻🙏🏻😘

1 måned siden

Synoptik Danmark

Er du ved at være klar til vinterferien? Hvad enten du skal på ski eller bare ud i regnvejret, er det en glimrende lejlighed til at prøve friheden med kontaktlinser. Du får gratis linser til 10 dage, du skal bare ned i butikken til en grundig udmåling og lære hvordan man gør. Helt som på skiferien 😂⛷ ... Se mereSe mindre

2 måneder siden

Synoptik Danmark

Sagde din mor også altid, 'Tænd noget mere lys, det er ikke godt for dine øjne!'? Mor havde faktisk fat i noget.🤨 Hyggelig belysning kan gøre den mørke vinter lidt mindre trist, men husk endelig at få tændt et ordenligt lys, når du skal læse. Øjnene bliver nemlig trætte, når vi ikke kan se ordentligt. Og jo ældre du bliver, desto vigtigere er det med godt lys. 💡💡💡 ... Se mereSe mindre

Sagde din mor også altid, Tænd noget mere lys, det er ikke godt for dine øjne!? Mor havde faktisk fat i noget.🤨 Hyggelig belysning kan gøre den mørke vinter lidt mindre trist, men husk endelig at få tændt et ordenligt lys, når du skal læse. Øjnene bliver nemlig trætte, når vi ikke kan se ordentligt. Og jo ældre du bliver, desto vigtigere er det med godt lys. 💡💡💡

 

Kommentar på facebook

Kenneth Elberg

Anders Tornby 🤣🤣

Sif Grubbe Blankensteiner

Victor Neergaard Mahler

Frederik Kort Bønnelycke Høimark HAR DU DIT LYS TÆNDT?

Anna og Ida 💞😘

Nimra Saeed

Venus Hajem

Mathilde Helbrandt😊👍

+ Se forrige bemærkning