Apotek
Viby Apotek

Apotek i Aarhus Syd - Apotek i Viby Centret 

Apotek i Viby Centret tilbyder

  • Lægemidler
  • Sygeplejeartikler
  • Hudplejemidler
  • Vitaminer og mineraler
  • Kosttilskud
  • Hudpleje til hele familien

Bliv Vaccineret på Apoteket

Det er sæson for indendørs hygge og samvær. Desværre giver det også gode betingelser for at blive smittet med influenzavirus. Fra 1. november tilbyder apoteket gratis influenzavaccination til alle, der er fyldt 65 år eller er i en særlig risikogruppe. Her på siden finder du alle praktiske oplysninger om influenzavaccination på apoteket.

Hvis du er fyldt 65 år eller tilhører en særlig risikogruppe, kan du få en gratis influenzavaccination på apoteket. Apotekets personale er uddannet til at vaccinere. Du behøver ikke at bestille tid til vaccination.

HURRA!!

Marianne Kallesen fra Viby Apotek er blevet kåret som Årets A-Apoteker. Personalet hos Viby Apotek har indstillet Marianne til prisen 😉

Butiksupdate_Apotek_åretsapoteker

Lidt historie

Nuværende apoteker Marianne Kallesen overtog Apoteket Viby Apotek 1. marts 2012. Apoteket gennemgik samme år en totalombygning og blev bl.a. udvidet fra 2 etager til 3 etager. Det gav bl.a. plads til et langt større kunderum med flere skranker, en fuldautomatisk plukkerobot, der finder varerne frem mens recepten bliver ekspederet samt større, lysere og bedre personalefaciliteter.

Vores kunder

Vi servicerer først og fremmest de lokale kunder i Viby og omegn. Da apoteket er beliggende i Viby Centret med 3 timers gratis parkering og flere busruter uden for døren, servicerer apoteket naturligvis også kunder, der kommer længere væk fra.

På Viby Apotek servicerer vi kunder i alle aldre. Vi har naturligvis vores faste kunder, der pga. f.eks. kronisk sygdom jævnligt må hente medicin. Vi har dog også de unge par, der planlægger graviditet, børnefamilierne og de unge P-pillebrugere.

Apotekets kundeservice er din sikkerhed – vi hjælper dig

Hos Viby Apotek får du selvfølgelig en hurtig og kompetent betjening af vores uddannede personale.

Vi bestræber os altid på at give vores kunder den nødvendige information og vejledning om medicin, og vi går aldrig på kompromis med sikkerheden. Fordi personalet er faglært personale kender vi alarmsignalerne i forhold til uhensigtsmæssig brug af lægemidler.

Er vi det mindste i tvivl om en recepts ordlyd, så ringer vi altid til lægen og får tvivlen afklaret. Det hører således til vores dagligdag, at vi får rettet forkerte doseringer, ændret et forkert lægemiddel til det rigtige, sikret os at kunden kan bruge astmamedicinen korrekt osv.

Kunderne roser os – både for vores faglighed og for vores service. Det er vi meget stolte af og glade for, da det er med til at gøre vores arbejdsdage endnu mere meningsfyldte.

Vi glæder os til at betjene dig.

Nøgleord:

Apotek, Lægemiddel, Recept, Medicin, Viby Apotek, Viby Centret

Telefon: 86141299
Mail: viby@apoteket.dk
Web: www.vibyapotek.dk
Social: Følg os på Facebook

Used for the like, share, comment, and reaction icons

3 timer siden

Århus Viby Apotek

I Viby Apoteks julekalender har vi d. 5 december hudscanning fra kl. 10-16, som konsulenten fra Beaute Pacifique kommer og gør 🌟🎁🎄😍 Desuden er der 20% på alle produkter, undtagen gaveæsker og i forvejen nedsatte varer. Ved køb af 2 produkter, for man en gratis håndcreme ... Se mereSe mindre

I Viby Apoteks julekalender har vi d. 5 december hudscanning fra kl. 10-16, som konsulenten fra Beaute Pacifique kommer og gør 🌟🎁🎄😍 Desuden er der 20% på alle produkter, undtagen gaveæsker og i forvejen nedsatte varer. Ved køb af 2 produkter, for man en gratis håndcreme

1 dag siden

Århus Viby Apotek

I Viby Apoteks julekalender har vi d. 4 december 20% på Leukoplast sårpleje 🎁🎄😍🌟 ... Se mereSe mindre

I Viby Apoteks julekalender har vi d. 4 december 20% på Leukoplast sårpleje 🎁🎄😍🌟

2 dage siden

Århus Viby Apotek

I Viby Apoteks julekalender har vi d. 3. december 20% på hele Avene serien og der vil være demo i løbet af dagen 🎄😍🌟🎁 ... Se mereSe mindre

I Viby Apoteks julekalender har vi d. 3. december 20% på hele Avene serien og der vil være demo i løbet af dagen 🎄😍🌟🎁

3 dage siden

Århus Viby Apotek

I Viby Apoteks julekalender kan du i dag d. 2. december spare 20% på ALLE produkter fra Vichy 🌟🎁🎄
Desuden er du med i en konkurrence om et valgfrit produkt, ved køb af et produkt 😍

Tilbuddet gælder IKKE gaveæsker
... Se mereSe mindre

I Viby Apoteks julekalender kan du i dag d. 2. december spare 20% på ALLE produkter fra Vichy 🌟🎁🎄
Desuden er du med i en konkurrence om et valgfrit produkt, ved køb af et produkt 😍 

Tilbuddet gælder IKKE gaveæsker

4 dage siden

Århus Viby Apotek

I Viby Apoteks julekalender, kan du d. 1. december spare 20% på Decubal serien 🎄🎁🌟 ... Se mereSe mindre

I Viby Apoteks julekalender, kan du d. 1. december spare 20% på Decubal serien 🎄🎁🌟