Apotek
Viby Apotek

Apotek i Aarhus Syd - Apotek i Viby Centret 

Apotek i Viby Centret tilbyder

  • Lægemidler
  • Sygeplejeartikler
  • Hudplejemidler
  • Vitaminer og mineraler
  • Kosttilskud
  • Hudpleje til hele familien

HURRA!!

Marianne Kallesen fra Viby Apotek er blevet kåret som Årets A-Apoteker 2019. Personalet hos Viby Apotek har indstillet Marianne til prisen 😉

Butiksupdate_Apotek_åretsapoteker

Lidt historie

Nuværende apoteker Marianne Kallesen overtog Apoteket Viby Apotek 1. marts 2012. Apoteket gennemgik samme år en totalombygning og blev bl.a. udvidet fra 2 etager til 3 etager. Det gav bl.a. plads til et langt større kunderum med flere skranker, en fuldautomatisk plukkerobot, der finder varerne frem mens recepten bliver ekspederet samt større, lysere og bedre personalefaciliteter.

Vores kunder

Vi servicerer først og fremmest de lokale kunder i Viby og omegn. Da apoteket er beliggende i Viby Centret med 3 timers gratis parkering og flere busruter uden for døren, servicerer apoteket naturligvis også kunder, der kommer længere væk fra.

På Viby Apotek servicerer vi kunder i alle aldre. Vi har naturligvis vores faste kunder, der pga. f.eks. kronisk sygdom jævnligt må hente medicin. Vi har dog også de unge par, der planlægger graviditet, børnefamilierne og de unge P-pillebrugere.

Apotekets kundeservice er din sikkerhed – vi hjælper dig

Hos Viby Apotek får du selvfølgelig en hurtig og kompetent betjening af vores uddannede personale.

Vi bestræber os altid på at give vores kunder den nødvendige information og vejledning om medicin, og vi går aldrig på kompromis med sikkerheden. Fordi personalet er faglært personale kender vi alarmsignalerne i forhold til uhensigtsmæssig brug af lægemidler.

Er vi det mindste i tvivl om en recepts ordlyd, så ringer vi altid til lægen og får tvivlen afklaret. Det hører således til vores dagligdag, at vi får rettet forkerte doseringer, ændret et forkert lægemiddel til det rigtige, sikret os at kunden kan bruge astmamedicinen korrekt osv.

Kunderne roser os – både for vores faglighed og for vores service. Det er vi meget stolte af og glade for, da det er med til at gøre vores arbejdsdage endnu mere meningsfyldte.

Vi glæder os til at betjene dig.

Nøgleord:

Apotek, Lægemiddel, Recept, Medicin, Viby Apotek, Viby Centret

Telefon: 86141299
Mail: viby@apoteket.dk
Web: www.vibyapotek.dk
Social: Følg os på Facebook

Used for the like, share, comment, and reaction icons

This message is only visible to admins:
Problem displaying Facebook posts. Backup cache in use.

Error: Error validating access token: The session has been invalidated because the user changed their password or Facebook has changed the session for security reasons.
Type: OAuthException
Click here to Troubleshoot.

3 uger siden

Århus Viby Apotek

... Se mereSe mindre

4 uger siden

Århus Viby Apotek

... Se mereSe mindre

1 måned siden

Århus Viby Apotek

Sidste dag i Viby Apoteks julekalender ❗️ Du kan spare 20% på gaveæsker, kom ind på apoteket og køb din sidste gave ... Se mereSe mindre

Sidste dag i Viby Apoteks julekalender ❗️ Du kan spare 20% på gaveæsker, kom ind på apoteket og køb din sidste gave

2 måneder siden

Århus Viby Apotek

I dag søndag d. 22. december kan du spare 25% på ALT fra Tena 💧🙂 kom ind og hør mere på Viby Apotek ... Se mereSe mindre

I dag søndag d. 22. december kan du spare 25% på ALT fra Tena 💧🙂 kom ind og hør mere på Viby Apotek

2 måneder siden

Århus Viby Apotek

Vi har tilbud på Danatekt både i dag fredag og i morgen lørdag 😍 du kan spare 50% på udvalgte mærker ❗️ ... Se mereSe mindre

Vi har tilbud på Danatekt både i dag fredag og i morgen lørdag 😍 du kan spare 50% på udvalgte mærker ❗️