Posthus
Aarhus Viby Posthus

Posthus Aarhus Syd - til privatpersoner og virksomheder

Posthus i Aarhus Syd. Ved kundeservice i Føtex i Viby Centret finder du Aarhus Viby Posthus.

Aarhus Viby Posthus er en del af PostNord

I 2015 leverede PostNord 5,2 mia. breve og forsendelser, 130 mio. pakker til Nordens 25 mio. indbyggere og 2 mio. virksomheder.

Vi udvikler med vores ekspertise og et unikt distributionsnet forudsætningerne for fremtidens kommunikation, e-handel, distribution og logistik.

PostNord er vores fælles varemærke, og i kombination med de velkendte postsymboler tilbyder vi post- og kommunikations-tjenester i Danmark og Sverige.

Postservice i Aarhus Viby Posthus

Send eller hent pakker fra Aarhus Viby Posthus. Køb frimærker og det, som du skal bruge til at pakke dine mindre pakker ind.

Aarhus Viby Posthus ser frem til at betjene dig.

Åbningstider:
Følger Føtex åbningstider.

Nøgleord:

Posthus, Postservice, Aarhus Viby Posthus, Viby Centret

Telefon: 87446083
Web: www.postnord.dk
Social: Følg Postnord på Facebook 

Used for the like, share, comment, and reaction icons

This message is only visible to site admins
Backup cache in use.

PPCA Error: Due to Facebook API changes it is no longer possible to display a feed from a Facebook Page you are not an admin of. The Facebook feed below is not using a valid Access Token for this Facebook page and so has stopped updating.

3 måneder siden

PostNord Danmark

Pas på! Der er flere forskellige fupbeskeder i omløb, der ser ud til at komme fra PostNord. Beskederne handler om ekstrabetaling for pakkelevering.
Vi anbefaler, at du henter den gratis app Mit digitale selvforsvar. Med appen får du automatisk advarsler om fupbeskeder og falske konkurrencer.
... Se mereSe mindre

Pas på! Der er flere forskellige fupbeskeder i omløb, der ser ud til at komme fra PostNord. Beskederne handler om ekstrabetaling for pakkelevering.
Vi anbefaler, at du henter den gratis app Mit digitale selvforsvar. Med appen får du automatisk advarsler om fupbeskeder og falske konkurrencer.

Kommentar på facebook

Der er ret mange om ugen i omløb

Alt post nord er fup 👍😂😂

3 måneder siden

PostNord Danmark

Nu kan du læne dig tilbage og lade PostNord tage sig af slæbet med vaskepulver, dåsetomater og andre basisvarer til dit hjem 🚪📦🚚

Med Fillop sammensætter du nemt din egen abonnementskasse med de basisvarer fra Netto, du har brug for i hverdagen. Så sørger vi for at levere din pakke helt hjem til din dør.

Læs mere om Fillop her: : www.postnord.dk/kampagne/fillop
... Se mereSe mindre

Nu kan du læne dig tilbage og lade PostNord tage sig af slæbet med vaskepulver, dåsetomater og andre basisvarer til dit hjem 🚪📦🚚 

Med Fillop sammensætter du nemt din egen abonnementskasse med de basisvarer fra Netto, du har brug for i hverdagen. Så sørger vi for at levere din pakke helt hjem til din dør.  

Læs mere om Fillop her: : https://www.postnord.dk/kampagne/fillop

Kommentar på facebook

Som firma, der bruger både GLS og Postnord, så er vi lige tilfreds med begge firmaer - og har de samme små problemer med begge firmaer. GLS har bare den fordel at de ikke har brevene at slås med, men der kan Postnord nok arbejde lidt på og blive bedre - og ser skal ikke meget til. Til gengæld, så bringer GLS ikke ud til pakkeshops i weekenden med sikkerhed, det gør Postnord og til et 10 tal

Tja jeg har bestil en pakke fra et firma i Jylland. Og min pakke skulle komme dagen efter, og lige pludselig først om 4 dage. Den skulle nemlig lige en tur til Finland før den kunne komme til mig... Seriøst PostNord Danmark.. Det er sku noget af en omvej

Jeg vil også gerne brokke mig som alle andre, men har ikke noget at brokke mig over 🤯

Har aldrig haft problemer med Post Nord. Altid til tiden. Det er pudsigt at det altid er folk der har ondt i røven der råber højst 🤪

Jeg er så glad for navneskiftet fra PostDanmark til PostNord. En skændsel at Danmark skulle være en del af navnet. Jeg sender jævnligt Q-breve fra et postudsalg i et supermarked og 1/3 af dem er mere end fire dage undervejs.

Vil tilslutte mig koret af utilfredse kunder ! Breve der er revet op, og indholdet væk. Pakker der sættes i en garage, men undlader at lægge en seddel ( der SKULLE kviteres for modtagelse ) og pakken blev derefter efterlyst, fandt den først 9 dage senere, inde bag noget gammelt pap. Pakker der tros vi IKKE har modtagerflex, efterlades foran hoveddøren. Breve med vigtigt indhold fra banken var 21 dage undervejs Træt af postnord 👎👎

Næh tak, ikke når det er Postnord der står for leveringen..

Man skal bare aldrig brug PostNord. Dårligste kundeservice og ansvarsløst. De har ikke ressourcer nok til at levere noget til tiden.

HVOR I HELVEND ER MIN PAKKE HENNE ELLER HAR I BARE TAGET DEN SOM I GØR MED ALLE ANDRE PAKKER MAN BETALER I DYRE DOMME FOR AT65 FÅ ENS TING MED JER JEG HÅBER MEGET PÅ AT DEN PAKKE KOMMER I MORGEN TIRSDAG DEN BLEV AFSENDT I FREDAGS OG JEG ER BLEVET LOVET DEN AF JER I DAG ELLER MÅ MAN BRUGE GLS DAO BRING ELLER HVAD DE ELLERS HEDDER DE SIDSTE MANGE GANGE JEG HAR BRUGT POST NORD SÅ HAR JEG HAFT PROBLEMBER MED MIN FORSENDELSE JEG MÅ DESVÆRE GIVE FOLK RET I AT POSTNORD ER = POSTLORT OG EN SNEGL ER HURTIGERE END JER JER ER BEGYNDT AT GIVE FOLK RET I HVAD DE SIGER PÅ Kom nu PostNord! DET LIGGER PÅ FACEBOCK JEG HAR HELE TIDEN SAGT AT DET VAR ENGANG LØGN FOLK KOM MED DER EFTER AT MINE PAKKE IKKE KOMMER FRÆM SÅ DE BURDE GØRE SÅ GI JEG DEM RET I HVAD DE SIGER JEG HOLDER MIG IKKE TILBAGE NU MED HVAD FOLK SIGER OM POST LORT SIGER ELLER POSTSNEGL

Har sendt jer en messenger besked.... men ser ikke ud til den er gået igennem.... er den det?

Pakker er ikke problemet. Men der imod alm. breve. De kan sagtens være 3-4 uger om at må frem. 🤦🏻‍♂️ Simpelthen den værste service man oplever - er fra PostNord!

Det når sgu da og blive for gammelt inden det når frem 🤣🤣🤣🤣🤣🤣

Hvordan håndtere i de to med corona i Herning post Nords afd, ??

denne er fake ikke?

Mest inkompetente firma i norden

I er dyrere end GLS og indtil videre tre gange langsommere om at levere, i er fandme et studie ud i spildte skattekroner

Ja hvis post Nord skal levere, så kan man ligeså godt læne sig tilbage og vente 😜

Brug GLS, de kommer dagen efter bestillingen.

Sådan så den forrige pakke ud. Den sidste kom aldrig frem, og firmaet måtte gensende bestillingen med GLS?

jeg har lidt at brokke mig over 20 dage om at sende en pakke fra sverige 😀

Det sker bare SÅ tit. Postnord lægger en afhentningsseddel, selvom jeg har været hjemme hele dagen. Hvad fanden betaler jeg porto for ?????? #rasende #fuckingpostnord

Flere af mine ting har ligget hos jer i måneder. Få fingrene ud af r.... Og få styr på jeres skod firma. Måske skift alle de inkompetente arbejdere ud. F... er træt af jer!

Husker I så at ringe på dørklokken?

Hej! Min pakke fra UK har ligget hos Jer i Danmark siden 20/8. Hvorfor leverer I den ikke til mig?

View more comments

4 måneder siden

PostNord Danmark

Falske pakkebeskeder
Vær opmærksom på, at der er flere forskellige falske pakkebeskeder i omløb i øjeblikket.
... Se mereSe mindre

Falske pakkebeskeder
Vær opmærksom på, at der er flere forskellige falske pakkebeskeder i omløb i øjeblikket.

Kommentar på facebook

Hvor stå at pakken må stilles ved døren ?

Hvorfor får jeg en besked om min pakke ikke er leveret, når jeg har været inde og bestemme at I må lægge den ved min dør? Så lad da værre med at spørge hvis I ikke har tænkt jer at følge anvisningen alligevel.

Har lige fået en besked som den øverste med pakke nr.4458669, og har ikke betalt 14.91 kr. Har heldigvis ikke trykket på linket, da jeg synes det lød lidt mystisk. Tak Postnord med at holde os opdateret ang. fupmails.😃

Har sendt en pm besked.

Jeres egen beskeder er jo omtrent ligeså falske! Jeg fik f.eks. en sms i forgårs om, at min pakke ville blive leveret samme dag. Jeg tog hjem og ventede det meste af dagen men pakken kom SELVFØLGELIG ikke!

Jeg har fået sådan en besked er det fra post Danmark har ikke åbnet endnu da i ikke plejer at kevere om lørdagen

Der kommer lidt hele tiden

Så alt er som det plejer ? 😂😂

Super træls har de sidste dage fået mange beskeder. Men venter ikke en pakke.

I SÅ LANGSOMME MED DE PAKKER

Det er jo utrolig nemt og se det er falske mail kig dog på mailen under navnet

Jeg mangler en pakke som skulle have været leveret d 5. Hvor er den ?

Er stadig i omløb - mail modtaget i dag

Fupnummeret må bestå i at der rent faktisk kommer en pakke 🤣

Er dette en falsk?

Hvordan for man fat i sine pakker.❓

PostNord Danmark tjek jeres beskeder

I sender sku også selv falske beskeder, i lover hele tiden at levere pakker. Bare for at skrive den desværre er blevet forsinket, flere dage i træk.

Emil Viktor Kjærbæk ja pas på det der postnord du ved aldrig

det er gør i selv fik en af jer i fredags med at jeg fik en pakke i dag mandag og den ligger stædigvæk i Taulov og fik at vide der kunne endnu gå op til tre hver dage før jeg fik den kan godt forstå at GLS DAO BRING osv at de bliver brugt i stedet for jer når i er så langsomme med at få leveret til folk

Levering til dør,betyde at pakke afleveres til dør ,betyder ikke at må stilles ved dør,så hvis du er ikke hjemme ,skal selv hente pakken i posthus

I burde også nævne nu i er igang, at sådan cirka halvdelen af alle pakker i modtager, enten forsvinder eller bliver sprættet op, og stadig sendt rundt i systemet. Håber så meget i mister jeres stat støtte.

Tænk hvis i til gengæld kunne finde ud af at sende beskeder med koder til folk 🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️

Til PostNord, Er sikkert ikke det rigtige sted at spørge, men jeg kan ikke finde andre steder... Jeg afventer en pakke fra Portugal som iflg. T&T er ankommet til Internationalt Postcenter DK d. 20/8, og siden er der intet sket... Hvor lang behandlingstid er der normalt?

View more comments

4 måneder siden

PostNord Danmark

ℹ️ Advarsel - ny fup-mail i omløb ℹ️

Mange modtager i øjeblikket denne mail, der ser ud til at være fra PostNord, men som er falsk. Klik derfor ikke på linket, men ignorer eller slet i stedet beskeden.

På vores hjemmeside opdaterer vi løbende med de seneste eksempler på fup-beskeder, der er i omløb: www.postnord.dk/driftinformation/it-svindel

Hvis du henter vores gratis PostNord-app, kan du være sikker på, at de beskeder, du får om din pakke i appen, er fra os.
... Se mereSe mindre

ℹ️ Advarsel - ny fup-mail i omløb ℹ️

Mange modtager i øjeblikket denne mail, der ser ud til at være fra PostNord, men som er falsk. Klik derfor ikke på linket, men ignorer eller slet i stedet beskeden.

På vores hjemmeside opdaterer vi løbende med de seneste eksempler på fup-beskeder, der er i omløb: https://www.postnord.dk/driftinformation/it-svindel

Hvis du henter vores gratis PostNord-app, kan du være sikker på, at de beskeder, du får om din pakke i appen, er fra os.

Kommentar på facebook

ironi er, at jeg har virkelig en problem med min pakke, nemlig at i har mistet den og kan ikke lokalisere den 🙁

Send aldrig med PostNord. Nu har vi heldigvis UPS, GLS, DHL og så fik jeg en levering fra DAO365 i postkassen kl. 02:31 i nat. Med efterfølgende SMS kl 07:09.

PostNord Danmark jeg har sendt jer en pb i går med en pakke der åbenbart er i limbo i Horsens.. Har brugt 4 timer i dag i en telefon kø med det fantastisk dejlige musik🙉 Og udfyldt en kontaktformular.... Ville bare lige høre om i har tænkt jer at levere den inden den er for lille.

Nu sender jeg hver gang en besked at pakker og breve ikke må komme gennem PostNord.

Sendte Jer en mail for en uge siden og I har stadig ikke svaret. I sidder på en pakke der ikke skulle være told på. Og I svarer ikke på post!

utroligt at det bare for lov til at fortsætte i det uendelige

Hvordan får man sind pakke, når i melder at den afleveret. Men den har aldrig været på min adresse. Har været hjemme hele dagen.

Personen har skrevet fra et amerikansk tastatur eller noget for ø'et er lavet om til et o 😂😒

is postnord going bankruptcy? I am still waiting for my pack that arrived to denmark 11 june . is this the biggest joke of the century postnord?

PostNord Danmark den florere stadig 😤

Jeg brækker mig nu har jeg ventet i 14 min for og komme igennem til jer😡😡😡

Büsra Kart

I er for anden gang ved at returnere den samme pakke, på trods af både skriftlige og telefoniske henvendelse. Sidste gang i onsdags på tlf 70112212for hun ellers loved mig , at min pakke ville blive omdirgeret omdirigeret fra nærboks( har ikke smartphone og kan ikke tilgå den). Hvorfor.😞😞

Jeg har for nu 3 dage siden sendt mail til jeres kundeservice vedt. to pakker, som lå på Internationalt Pakkecenter Danmark siden 6. juli. Den ene har jeg modtaget. Men den anden ligger der endnu - se min besked af igår med pakkenummer. Man får besked, når man skriver mail til jer, at I vil svare inden for 24 timer hhv. inden for 2 hverdage. Men der sker intet. HVORFOR?????

Hi i have been trying to contact you for past two weeks! No response to my emails. I would like to know the status of the parcel.

You guys send me the letter NO REPLY, so I can do not even answer! I go tomorrow to holliday, so no one can pick it up anywere, my pack! I say again..:WHAT KIND OF SERVICE it's this?

Very dårlig service

Der kommer også rigtige fup mail og sms fra postnord. Har modtaget mail og sms om pakke leveret tirsdag! 🤬 hvilket år ?

And where is my package? In 27.05 I sent it to Letland! I have called many times and I have sent several emails!I’m still waiting for an answer-where is my package! If there is an error why not return the package to me???

Nu vi er igang. Så er der også denne annonce som poppede op hos mig. Bare så i ved det. Går stærkt ud fra, det intet med jer at gøre! 👍🏻

Hvad værre er, man kunne risikere at få sin post håndteret af PostNord..... 🙂

Kan i ikke ansætte sommerferievikarer der kan læse? For tredje sommer i træk får vi på min arbejdsplads leveret post til privatpersoner der bor på helt andre veje, og skiltningen indikerer klart og tydeligt at ingen navngivne personer befinder sig på adressen, kun virksomheder. Vi er ærlig talt lidt trætte af at skulle bringe posten det sidste stykke bare fordi at i ansætter folk der enten ikke kan eller gider at læse modtageradressen.

Hvor kan man så advare mod jer? Jeg har fået tilsendt personfølsom post på tidligere adresse ligesom jeg i sidste uge kunne konstatere I havde fremsendt sygesikringskort på de tidligere lejer, hvor jeg bor vel og mærket selvom der står en anden adresse på brevet. Så nu sidder jeg i Husum med post og andet spændende på folk som bor på Nørrebro, mens der på min tidliger adresse blive afleveret post der er mit som er tilsendt til min adresse i Husum.. ?

Det er godt nok dårlig service

Mangler stadig svar på, hvorfor jeg ikke kan poste på jeres side?

View more comments

5 måneder siden

PostNord Danmark

VIND ROMANTISK OPHOLD FOR TO PÅ SHACKENBORG SLOTSKRO TIL EN VÆRDI OP TIL 2.500 KR! 🤩🎁📯

Hos PostNord har vi sat fokus på 100-året for Genforeningen 2020, og de historiske begivenheder, der fandt sted.

I Sønderjylland er det, udover de historiske steder, også værd at besøge det smukke Schackenborg Slotskro i Tønder. Og da vi i dag fejrer to historiske begivenheder – Valdemarsdag og Genforeningsdag – vil vi gerne give dig mulighed for at vinde et romantisk ophold for to med én overnatning, tre retters middag og morgenmad i ét af kroens Superior værelser.

For at deltage i lodtrækningen, skal du i kommentarfeltet blot skrive de to ord, der gemmer sig bag de otte pakker i teksten nedenfor.

👉 I tråd med den sønderjyske Jomfru Fannys spådom fra 1881 valgte Kong Christian d. 10. den 10. juli 1920 at ride over den gamle grænse nord for Christiansfeld på en 📦📦📦📦 📦📦📦📦, og skabte hermed det mest ikoniske symbol på Genforeningen.

Konkurrencen slutter d. 24 juni. Ud fra de rigtige svar, trækker vi én heldig vinder, som får direkte besked i opslaget.

#pakkeglæde #sønderjylland #100åretforgenforeningen #danskefrimaerker #schackenborgslotskro #valdemarsdag #genforeningsdag

*Denne konkurrence udbydes af PostNord og er ikke sponsoreret, støttet, administreret af eller associeret med Facebook.
... Se mereSe mindre

VIND ROMANTISK OPHOLD FOR TO PÅ SHACKENBORG SLOTSKRO TIL EN VÆRDI OP TIL 2.500 KR! 🤩🎁📯

Hos PostNord har vi sat fokus på 100-året for Genforeningen 2020, og de historiske begivenheder, der fandt sted. 

I Sønderjylland er det, udover de historiske steder, også værd at besøge det smukke Schackenborg Slotskro i Tønder. Og da vi i dag fejrer to historiske begivenheder – Valdemarsdag og Genforeningsdag – vil vi gerne give dig mulighed for at vinde et romantisk ophold for to med én overnatning, tre retters middag og morgenmad i ét af kroens Superior værelser.

For at deltage i lodtrækningen, skal du i kommentarfeltet blot skrive de to ord, der gemmer sig bag de otte pakker i teksten nedenfor.

👉 I tråd med den sønderjyske Jomfru Fannys spådom fra 1881 valgte Kong Christian d. 10. den 10. juli 1920 at ride over den gamle grænse nord for Christiansfeld på en 📦📦📦📦 📦📦📦📦, og skabte hermed det mest ikoniske symbol på Genforeningen. 

Konkurrencen slutter d. 24 juni. Ud fra de rigtige svar, trækker vi én heldig vinder, som får direkte besked i opslaget.

#pakkeglæde #sønderjylland #100åretforgenforeningen #danskefrimaerker #schackenborgslotskro #valdemarsdag #genforeningsdag 

*Denne konkurrence udbydes af PostNord og er ikke sponsoreret, støttet, administreret af eller associeret med Facebook.

Kommentar på facebook

Hvid hest 💚

Han red på en HVID HEST. Glad for at kongen gjorde det, ellers var jeg ikke blevet født som synnejye (sønderjyde)

HVID HEST, som så i øvrigt blev udstoppet da den døde fordi det var hans ynglings hest.. Hesten eksistere stadig og kan ses i de kongelige stalde i København..

Hvid hest 😊

Hvid hest (som eftersigende måske ikke var helt så hvid alligevel 😉 )

Hvid hest Jeg håber at heldet skulle være med mig, det er en virkelig skøn præmie, som jeg håber jeg skulle være den heldige vinder af, det er så dejligt at i forkæler os følger. I må have en vidunderlig dag. 😊

Hvid hest

Hvid hest 🙏🙏🙏

I heard a rumour that PostNord are refusing to physically handle deliveries originating in China, for fear of employees contracting Coronavirus. Thousands of packages are in quarantine as a result. This would explain delays where items can be tracked to Denmark and they then disappear from the system.

HVID HEST og min slægt igen blev dansk, da de stemte sig hjem til Danmark

Hvid hest🤞🤩

Hvid hest. Den var ikke helt hvid, men blev kalket, så den var klar til turen 🙂🇩🇰

Hvid hest. Der fandes ikke mange hvide heste i Danmark. Men det lykkes at få fat på en. Hesten døde desværre allerede i 1921.

Hvid hest Det vil være en super lækker præmie. Der er så dejligt i Sønderjylland 😉

Hvid hest.👍🍀 (Som vist ikke var så hvid i virkeligheden. 🙃)

Hvid hest 🇩🇰🇩🇰

En hvid hest 🙂 Vil forære opholdet til mine forældre 🙂

Hvid Hest 🤞🤞🤞

På en hvid hest. 🤗

Hvid hest 🤞🙂

Hvid hest 🤞🏻

Hvid hest - og tur med min mand, da vores kobberbryllups ferie blev aflyst pga Corona 😀

En hvid hest han havde lånt, da der dengang ikke var hvide heste i de kongelige stalde 😉Katrine Steinecke Tornqvist, dette kunne være skønt at vinde sammen🙏(den romantiske del må vi tage med hjem 😉)

Hvid hest🐎

Hvid hest 🙂

View more comments