Posthus
Aarhus Viby Posthus

Posthus Aarhus Syd - til privatpersoner og virksomheder

Posthus i Aarhus Syd. Ved kundeservice i Føtex i Viby Centret finder du Aarhus Viby Posthus.

Aarhus Viby Posthus er en del af PostNord

I 2015 leverede PostNord 5,2 mia. breve og forsendelser, 130 mio. pakker til Nordens 25 mio. indbyggere og 2 mio. virksomheder.

Vi udvikler med vores ekspertise og et unikt distributionsnet forudsætningerne for fremtidens kommunikation, e-handel, distribution og logistik.

PostNord er vores fælles varemærke, og i kombination med de velkendte postsymboler tilbyder vi post- og kommunikations-tjenester i Danmark og Sverige.

Postservice i Aarhus Viby Posthus

Send eller hent pakker fra Aarhus Viby Posthus. Køb frimærker og det, som du skal bruge til at pakke dine mindre pakker ind.

Aarhus Viby Posthus ser frem til at betjene dig.

Åbningstider:
Følger Føtex åbningstider.

Nøgleord:

Posthus, Postservice, Aarhus Viby Posthus, Viby Centret

Telefon: 87446083
Web: www.postnord.dk
Social: Følg Postnord på Facebook 

Used for the like, share, comment, and reaction icons

2 uger siden

PostNord i Danmark

Pas på! Der er ny fup-sms i omløb. PostNord er ikke afsender, så dukker denne besked op på din mobil, skal du ikke klikke på linket, men slette beskeden.

Hvis du henter den gratis app "PostNord", kan du være sikker på, at de beskeder, du får om din pakke i app´en, er fra os.
... Se mereSe mindre

Pas på! Der er ny fup-sms i omløb. PostNord er ikke afsender, så dukker denne besked op på din mobil, skal du ikke klikke på linket, men slette beskeden.

Hvis du henter den gratis app PostNord, kan du være sikker på, at de beskeder, du får om din pakke i app´en, er fra os.

Kommentar på facebook

Hey! I been sending you emails.... can someone get back on me? Your customer service is really poor..... i want to know the status of my parcel june 27 it was left by the country of the sender..... july 1 and 2 status was dropped off can someone get on me? The parcel contains important documents denmark to Philippines!!!!

Ja tak den har jeg haft fået PostNord i Danmark

Tak fordi i advarer os. Jeg har i dag fået sådan en besked. Og godt jeg ringede til jer inden jeg bare indbetalte. Hilsen Yvonne

Selvfølgelig er det fup, når man sender en pakke eller et brev med Post Nord, så når det naturligvis aldrig frem til modtageren. Det har jeg efterhånden prøvet mange gange, ufatteligt at det kan være så svært.

både mig og min datter Gina fik den med 2 min mellemrum tror jeg , håber da ikke der er nogle der falder for det fup ....

Emil Strande Mogensen Aske Mogensen Karl Strande Mogensen OBS drenge!

Den har jeg fået idag

Den service har Post Nord ikke, så de vil blive slettet prompte! Hvis I så også kan lade være med at lyve, når man ringer, ville jeg blive rigtig glad!

Har modtaget den 4 gang også at der venter mig en pakke i Horsens 😂😂😂😂lidt langt fra 9900 Frederikshavn

Har lige fået den, var nær faldet for den havde jeg ikke kigget på linket !

Uffe kan du ikke lige få Daniel til at betale den her for mig

Aha sådan en har jeg modtaget idag

Ja, jeg fik en her til formiddag

Ja den fik jeg også i dag 👎

Har os modtaget en

Jeg kan heller ikke får fat på nogen - er så træt er det. Jeg har sendt en besked på chat, sendt email, forsøgt at poste på væggen her i gruppen men der er ingen ting der hjælper. Min pakke har nu ligget på postsortering Køge i over en uge - hvorfor hulen tager der over 8 dage at få noget fra Køge til Tønder ...at det gående udbringning.

Ja den kom så lige i dag

Sådan en fik jeg i dag, slettede den heldigvis, tak for advarslen 👍👍

Tak for advarsel. Har lige fået den.

Jeps

Betina Lymann Palmqvist var det sådan en SMS du fik??

Den modtog min mor i år. 😳

Modtog den osse. Men ventede osse en pakke i dag. Så måske der er hul i jeres system? Altså at når man venter en pakke så sender i en SMS at nu er den på vej og en mere når den er afleveret. Så måske der er nogle som kan finde kundernes mobil nr??? Bare en tanke

View more comments

3 uger siden

PostNord i Danmark

I denne uge har vi åbnet 7 nye udleveringssteder. Du kan nu hente din PostNord-pakke i Benløse Spilleland i Ringsted, Kiosk 84 i København, Nærkøb i Farsø, Letkøb i Karup, Thise Let Køb i Roslev, Min Købmand Fabjerg i Lemvig og hos Den Bette Købmand i Jerup.

Med denne uges åbninger har vi på 6 måneder åbnet 277 nye udleveringssteder over hele landet, hvor du kan hente dine pakker.

Vi er dog langt fra færdige og fortsætter åbningerne frem mod Black Friday i november, så vi kan nå vores mål om at åbne 500 nye udleveringssteder. Det vil gøre PostNord til den distributør med flest udleveringssteder i hele landet.

Du kan finde dit nærmeste udleveringssted under ’Find poststeder’ i vores gratis app 'PostNord' eller www.postnord.dk/findos
... Se mereSe mindre

I denne uge har vi åbnet 7 nye udleveringssteder. Du kan nu hente din PostNord-pakke i Benløse Spilleland i Ringsted, Kiosk 84 i København, Nærkøb i Farsø, Letkøb i Karup, Thise Let Køb i Roslev, Min Købmand Fabjerg i Lemvig og hos Den Bette Købmand i Jerup.

Med denne uges åbninger har vi på 6 måneder åbnet 277 nye udleveringssteder over hele landet, hvor du kan hente dine pakker. 

Vi er dog langt fra færdige og fortsætter åbningerne frem mod Black Friday i november, så vi kan nå vores mål om at åbne 500 nye udleveringssteder. Det vil gøre PostNord til den distributør med flest udleveringssteder i hele landet. 

Du kan finde dit nærmeste udleveringssted under ’Find poststeder’ i vores gratis app PostNord eller www.postnord.dk/findos

Kommentar på facebook

beste leverandør i denmark

Hej, goddag this is Dianne I been messaging you on your messenger and also sent you an email and said postnord is currently busy. But can someone get back on me please???? This is regards with my parcel update status that contains documents from denmark to Philippines. This is very important. Hope someone can help me. I am not good in danish language I prefer english. Tusind tak!

Synes stadig at POSTNORD skulle genåbne de posthuse de lukkede og slå sig sammen med alle der har lov til og leverer pakker såsom UPS m fl!! De gamle posthuse har rent faktisk lager til pakker.....det har supermarked ikke og skal derfor finde plads mellem deres andre dagligdagsvarer som de jo skal ha!!

Ikke så sært at PostNord har underskud. 😳Vi har sat dem på en meget vanskelig opgave. 😬Vi har sendt 8 breve for 1 mdr siden. 2 er stadig ikke kommet frem,3 kom efter 9 dage. De sidste 3 efter ca 1 uge. Ligeledes har vi ventet 1 mdr på post😡. Fremover sender vi INTET med PostNord. De skal nok få sig selv nedlagt😤

PostNord i Danmark Vil i ikke være søde at bede jeres ansatte om at IKKE Smide pakkerne ind på fliserne så de næsten går i stykker???? Havde et tilfælde af det for et par dage siden, hvor en af jeres mænd havde min pakke i hånden, åbnede min forhave låge, lige nok til at kunne få hovedet og pakke ind gennem, og så ud som han tjekkede hvis jeg var hjemme og så smed han min pakke på fliserne... Ikke noget med at lægge den stille og roligt ned eller gå til min hoveddør... Heldigt nok var det et mikrofonstativ, men en af delene er nu en smule løs. Det var et rent tilfælde at jeg fik set hændelsen da jeg skulle til at tage et glas vand ude i køkkenet i det øjeblik at det skete. Desværre var jeres mand for hurtig til at komme væk. Dette skete i Næstved.

jeg havde lige en stor idé ....! Bankdokumenter, regeringsdokumenter, kontrakter og pakker gentagne gange sent, undertiden ved 10-14 dage efter udstationering. Den meget regering har klager over Postnords service. Jeg siger, at vi alle forbyder sammen og henvise til www.borgerforslag.dk, at Postnord holdes økonomisk ansvarlig for alle omkostninger på grund af Postnords forsømmelighed. Under den nye regering er jeg sikker på, at de vil tage et seriøst kig på dette forslag, efter at vi har fået de nødvendige underskrifter.

Hello is there anyone who can get back at me? I sent emails and sent you msg in messenger but no one answer..... I have question with my weird tracking status update that contains documents..... anyone can answer me? Coz this is very important!

Der var bedre de fik styr på deres økonomi og deres service

Hvis I bare leverer halvt så hurtigt som andre, vil jeg blive imponeret. Jeg får tics, hver gang jeg ser, at nogen har valgt at bruge jer, som leverandør.

Fedt 👍

Kan I ikke godt lade væee med at knuse pakkerne? De er mærket tydeligt med at de kan indeholde glas og flasker. Selvom de er forsikrede er det for dårligt at man skal modtage ødelagte pakker, så ens kunder må vente endnu længre på deres varer. Og det koster penge, da man skal betale en bod. Den skulle I også have lov at betale.

Ringer til jer lige nu 🤔 , vente tiden er 47 min 😲😲😲😴😴

godt nok dårlig stil af jer i IKKE er kommet med min pakke i dag, selvom i har sendt en sms i vil have kommet med den i dag som i sjov nok ikke har gjort .. I skriver i vil komme forbi med min pakke i dag.. I det midst kunne i godt have kontaktede en og sige i ikke gør det alligevel 😡😡😡😡😡😡

Jeg har 10 pakker, som jeg ikke har fået udleveringsnummer på... Den ældste er fra først i juni. Den er af Afsender tracket Tracket til at skulle være Afleveret hos Pakkecenter i Erritsø. Uden jeg er blevet informeret... Yderligere et stort antal, der skulle have været leveret for 2 uger siden. Der lå en udateret seddel i min postkasse, at p.g.a. De vejer mere end 20 kg. Må de ikke ekspederes af Pakkecenter. Jeg skulle ringe 24291665 for en udleveringsaftale.... Jeg har 3 dage ringet forgæves og indtalt en besked på tlf svarer....UDEN RESULTAT.... Sørgeligt at Et Offentligt Ejet Postvæsen er blevet til et Svindelfirma....🤮 Og hver gang De mangler Peng, så får de tilført mere Kapital via Skattebetalinger.... INGEN ANSVARLIGE CHEFER MYNDIGHEDER ELLER POLITIKERE...

Har modtaget rigtig mange pakker med GLS og DAO. -GLS er indtil videre fejlfri. -DAO har en mindre fejl, men pakke blev leveret. MEGET professionel kundeservice. POST NORD?? 2 Forsendelser - Den ene forsvandt og kundeservice var varm luft. Venter på 5. dagen stadig på pakke nr. 2....men den er væk. ..og kundeservice er....som sidst...flinke....men fulde af varm luft.... 😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠

Sådan modtog jeg min pakke i dag den 15/7.19 kl 10 af jeres pakkebud, tak for lort 😡😡😡😡😢😢😢

Vil I være søde at læse Jeres messenger beskeder inden for en dag, som I lover! Gerne med meget hurtigt svar nu!!!!

Hvad nytter det når i ikke afleverer dem der? Jeg har tilmeldt mig pakkeboks men neeeeeeeej... Gået igennem bøvlet med at oprette mm og alligevel kan i ikke gå 2 fucking min. Over til den anden side og aflevere den i pakkeboksen 🙄

Det er fint at I reklamerer med at man kan hente og sende flere steder, men måske I skulle få styr på at jeres ind og udleveringssteder virker! Sendte en pakke torsdag, som jeres pakkeboks ikke har registreret. Har ringet 2 gange, første gang får jeg at vide at I vil sørge for at den bliver registeret når boksen bliver tømt dagen efter (dette er ikke tilfældet). Bliver rådet til at ringe igen hvis ikke den bliver registreret som indleveret, hvilket jeg så gør i dag! Bliver mødt af en meget uerfaring medarbejder, som fortæller at hun ikke kan svare på noget og jeg må gå på google for at finde mine svar! Og ellers kan jeg kontakte kundeservice mandag! Fedt nok at have en pakke i jeres varetægt, som ikke er registreret nogle steder. Desuden smækkede jeres medarbejder røret på, da jeg bad om hendes navn. Dårlig stil og dårlig service!

I dag skulle I levere en pakke foran min hoveddør. Jeg har så fået besked om at det ikke var muligt for jer. Det er anden gang det sker. Hvorfor kan der være problemer med at stille en pakke på jorden foran en dør? Det er vel ikke sværere end at putte et brev ned i postkassen? Faktisk er det vel nemmere!

Nemt og hurtigt tror i skal finde et andet slogan skal have 2 pakker der stod indtil for t øjebilk siden de kom i dag vil de så komme om en uge eller imorgen flot

Der er sgu ikke noget nemt over PostNord. Jeg har en pakke der har cirkuleret rundt siden 3. juli. Jeg kan ikke få svar på spørgsmål om min forsendelse. Jeg er træt af den manglende service fra PostNord

LOL skal jeres chauffører så ikke snart på parkerings kursus? For de har da dælme solide problemer.med og finde ud af hvor man må holde eller IKKE!

Er vores pakker stadig strandet i Brøndby pakkecenter? Jeg har en pakke der står i transit siden 2 juli ?! Og en anden pakke kan jeg slet ikke følge som skulle være kommet omkring sidst i juni!!

Jamen hvis i så GAD at aflevere det, der man er tilmeldt... Er tilmeldt pakkeboks men nej... I afleverer hver gang på posthuset. Jeg har tilmeldt mig, da jeg har en diskosprolaps, så det gør, sjovt nok, ondt at gå langt, visse dage.... Min pakkeboks ligger i øvrigt LIGE OVERFOR MIG... Men nej 🙄

View more comments

4 uger siden

PostNord i Danmark

Foxterrieren Mille fra Ejdrup i Himmerland er en hund med et stort hjerte. Hun har taget tre moderløse killinger til sig, som hun nu lever side om side med. Af og til tester Mille hundelegetøj og –snacks, og nu er hun blandt de fem vindere, der kommer på vores nye frimærkeserie til efteråret.
Flere end 5.000 skønne hunde deltog i konkurrencen om at få sin hund på frimærker, som blev afholdt i samarbejde med Dansk Kennel Klub. Mød de andre vindere på postnord.dk/minhund
#minhundpåfrimærke
... Se mereSe mindre

Kommentar på facebook

No idea what you said but what a great little dog!

Super video. 👏😃 Kan nogen fine tid til at svare på mine henvendelser også? 😉

😀👍

🤗🇩🇰

Mærkeligt vi ikke kan lave opslag på jeres side!! Jeg er simpelthen så utilfreds med jeres meget langsomme omdeling af post og pakker! 🤮 Det er i overkanten vi kan se vores pakke er hos jer i mere end 14 dage + 🤬 Uden omdeling. Det er så dårlig service. Og kommer leverandør i bad standing hos deres kunder pga den manglende omdeling. Samt får vi post en gang i ugen! 😞 hvor det ofte sker der er mennesker som IKKE kan overholde dato’er som er anført i deres post. Kom nu lidt igang!!

Super video❤️

Hvad sker der Postnord???? Jeg ringer op vedr. en pakke jeg ikke har fået, "ventetiden er 2 min."...... efter 8 min. "ventetiden er nu mindre end 1 minut"....... efter ca. 2 min. "Vi har meget travlt og ringer dig op indenfor 1 time" !!!!! Helt ærligt synes i selv i kan være den her service bekendt..... Og ja jeg har tracket med et pakkenummer, uden held! Men I er dygtige til at bruge tiden på flotte videoer kan jeg se.... meget meget fint..... >:(

I skulle måske bruge lidt tid på passe jeres forretning istedet for at lave hundevideoer. 2 pakker "forsvundet" på et halvt år. Begge to fragtet fejlfrit halvdelen af jorden rundt gennem 3-4 forskellige speditører. Men den sidste del af turen fra Brøndby til Glostrup med PostNord forsvundet.... Klage til afsender? Seriøst? Der er overhovedet ingen tvivl om hvor pakken er forsvundet. Hvorfor har I track'n trace, hvis I ikke bruger det?

Hold kæft jeg er træt af postnord

View more comments

1 måned siden

PostNord i Danmark

Husk at vi ikke har omdeling af breve og pakker 2. pinsedag.
I morgen lørdag kører vi på normal vis ud med pakker, der er sendt til direkte afhentning på posthus eller Collect Shop, og vi har normal omdeling igen på tirsdag d. 11. juni. God pinse 😊
... Se mereSe mindre

Kommentar på facebook

Aldrig mere vil jeg handle med et firma der bruger jer som fragtfirma. Først er I 3 dage om at afhente en pakke hos leverandøren, så afleverer I min pakke hos en der ikke skal have den. Og så skal jeg vente yderligere to dage på at få den leveret + en dag ekstra, da jeg formentlig er på arbejde når I leverer den - HVIS I formår at aflevere den på den rigtige adresse. Jeg har aldrig oplevet så ringe service. Og skulle man tage sig tid til at klage, så havner den nok bare i bunken, right? Det er ikke mærkeligt at I stille og roligt bliver udkonkurreret 😡

Alle har ret til helligdage. Posten fungerer helt fint hos mig. God pinse! 🙂

Jeg bestiller ikke noget der skal leveres med postnord igen. Mit track and trace er ikke blevet opdateret siden 5 juni, hvilket jeg kontaktede jer om både i fredags og igår, og der er stadig ikke sket en skid andet end at i ikke kan svare på hvor min pakke er!? Det er jo fuldstændig til grin. Hvordan kan det være så svært for jer når det altid fungere for GLS! 😡😡

Smil og husk at de kære postbude også er mennesker... Tænk sig at de holder fri på en helligdag...fy for den lede 🎉☺️ (Ironi kan forekomme) Næste helligdag (efter pinsen) er til jul - og der er jo også mange andre, der ikke arbejder weekend/helligdage, husk det!

Kan det passe at jeg ikke har modtaget brevpakke som er afsendt 4/6? Jeg venter også på et Magasin som andre abbonenter for længst har modtaget? Er jeg særligt udsat for manglende post her i Haderslev? Venlig hilsen Lenette Vie Larsen

Pyt da med helligdage , det har alligevel taget 18 dage for en pakke fra København til Randers 🤷‍♂️ En snegl kunne ha klaret jobbet hurtigere 😡 jeg forstår dælme godt at det kører ad h til i firmaet 🙈

Nej og igen har i valgt at nosse i det med en pakke som var garanteret levring idag det bliver fedt at stille op til børnefødselsdag uden gave forbi i er så utrolig inkompetente til at udføre et simpelt stykke arbejde Tak for lort postlort magen til lorteservice skal man lede længe efter

En virklige meget meget dårlig service, i kommer slet ikke i nærheden af adr. og så sender i en besked om jeg kan hente den fra posten.. Dette er sket rigtig mange gange.. Jeg venter stadig på en pakke fra Tyskland, i mere end 2 uge, da jeg ringet til kundeservice, som er meget respektløs og tage over 40 min opkaldets ventetid. Medarbejder i kundeservice kan intet og snakker meget dårligt til kunden.. Jeg ønsker ikke at forhandler online eller sende/modtage pakker pga. jer

Hvor mange gange skal en pakke sorteres? Det kan da ikke være rigtigt, at der står 1-3 dages levering, og man så skal vente i 10 dage?! 10 DAGE?! Og at man ikke får en eneste ting at vide udover “vi undersøger sagen”.. Forfanden altså, det er jo ikke for sjov, men bestiller varer!! Kom nu 😡😡😡😡

Jeg har i dag modtaget 1/3 af min forsendelse. De er sendt fra samme sted på samme tidspunkt og til samme leveringsadresse. Hvordan kan det lade sig gøre at det kun er 1/3 der når frem. Er det rigtig forstået at jeg så skal vente til tirsdag med at modtage resten? Forstår da godt I ikke kan tjene penge... GLS, Dao og Bring har aldrig problemer!

I kører ud til levering med pakken. Vælger at køre tilbage med den. I scanner den igen om morgenen, og tilføjer igen, at den leveres IDAG. Der sker absolut ingenting med min pakke.. driver i gæk med folk med vilje? Kan vi ikke selv få lov til at hente den pis pakke, nå nu i ikke magter mere end at køre rundt med dem i bilen, hvorefter den smides tilbage på centralen? Det her er total sort... 😳

Hvor længe “plejer “ en pakke at være på taulov pakke center ? Siden 31.05. Har vores pakke lagt til sortering?!! Hvor mange gange skal den sorteres før den må komme videre ?

Tja... Fik besked om at to pakker ville komme i dag. Begge kom ikke. Men det er vel det i kalder normal omdeling 👍

Skulle have hentet en pakke med forventet levering igår, men siden i mandags har status på track and trace bare stået som registreret, hvad skal man forvente af det?

I nu 9 dage har I haft min pakke liggende til uddeling på jeres lager i Århus. Jeg bor i Aarhus, så jeg tilbyder hermed at komme forbi og hente den selv. Når andre folks ejendom håndteres af PostNord, er det langt fra sikkert, at det når frem, og hvis det gør, så er det forsinket med mange, mange dage. Det er mig en gåde hvordan I stadig kan drive forretning med så mange kompetente konkurrenter på markedet. Er faglig stolthed ikke noget der figurerer i jeres verden..?

Og alligevel får man ik sin pakke.. 😒 Jeg ved ikke om i bare er dårlig med til at levere pakker eller jeres ansatte sidder og slapper af. Sådan oplever man aldrig hos gls eller andre konkurrenter

Hvor mange fu***** dage kan I blive ved med at skrive at pakken kommer om 1 arbejdsdag???? Nu er det 3. dag i træk - min pakke har været undervejs siden 31. maj!!! WTF!!! Jeg er stiktosset for at sige det mildt! OG I SVARER GUDHJÆLPEMIG HELLER IKKE NÅR MAN RINGER!!!

Flot postnord lev pakken 1dag for sent bestilt til pakkebox fordi det ikke passer at hente i åbningstid men da pakke boksen er fuld er den blevet leveret til butik flot, når i ikke kan overholde det bestilte og betalte hvad så med at levere

Sig mig er der mulighed for, at få at vide hvor ens pakke bliver af? Min pakke har været forsinket med “1 arbejdsdag” i 3 dage nu!?!?!

Endnu engang har i undladt at leverer til tiden, pakken som i skulle leverer til pakkeshop igår, blev uheldigvis forsinket (igen igen). Stod her til morgen til levering idag, det er nu ændret til "kan blive forsinket en arbejdsdag". Jeg går udfra det betyder at den bliver en dag yderligere forsinket, da den jo allerede er en dag forsinket. Hvilke dage er egentligt arbejdsdage hos jer? Hvis det er dage hvor i rent faktisk leverer pakker, kan der jo gå en rum tid før jeg modtager min. Så sent som i sidste uge, blev en af mine pakker "sorteret" 3 dage i træk på Gladsaxe distributionshub før i tog jer sammen til at leverer den. Det er mig en gåde, hvordan i kan være så inkompetente til det der burde være jeres spidskompetance.

Jeres firma burde simpelthen få lov til at gå konkurs. Magen til dårlig service og inkompetence skal man lede længe efter! Hver eneste gang man skal modtage en pakke fra jer, så formår i enten at miste pakken eller ja levere med flere dages forsinkelse. Det er simpelthen utroligt at det er så svært for jer at gøre noget så enkelt som at levere en pakke! 2 dage i telefon for at komme i kontakt med jeres kundeservice og ja i går blev forbindelsen bare afbrudt imens jeg ventede på at komme igennem og ventetiden gik ind over jeres åbningstid. Nu 30 min med jeres afskyelige ventetone og provokerede dame der bliver ved med at sige at ventetiden nu er 19 min. Og ja man bliver holdt gidsel i ikke at kunne fravælge jeres elendige firma.

I bringer slet pakker ud...jeg sidder her hjemme lige nu...IGEN...IGEN...IGEN og modtager besked om i ikke kan aflevere pakken...OG I har skrevet besked til mig i messenger som i ikke følger op på...HVAD laver i

Hej postnord, hvis i brugte lidt mindre tid og ressourcer på at sorterer den samme pakke igen og igen, og istedet brugte ressourcerne på at rent faktisk leverer pakken kunne det være at den Danske stat kunne undgå at skulle bruge skattekroner på at holde jeres inkompetente foretagene kørende.

DHL. som post nord leverer for, I dk. sendt fra UK.30 maj, med levering d 4—5.juni, endnu ikke kommet, hvad laver i,,, total ringe, børnehave, er der en voksen tilstede der kan tage kontrollen😡😡😡

Kan se min pakke har ligget i Horsens i 10 dage uden at komme videre En rigtig god grund til at jeg IKKE bruger postnord selv Meget utilfredsstillende at gå og vente på pakke SÅ længe Har forsøgt at ringe til jer.....31 minutters ventetid!!! 🤬🤬🤬 Det er så ringe, i graver jeres egen grav

View more comments

1 måned siden

PostNord i Danmark

Denne gule labrador retriever er specialtrænet til at følge sporet af vildt, der fx er blevet påkørt i trafikken. Som del af Naturstyrelsens schweisshunderegister har Audi på ni år allerede deltaget i 900 eftersøgninger, og nu er hun blandt de fem vindere, der kommer på vores nye frimærkeserie til efteråret.

Flere end 5.000 skønne hunde deltog i konkurrencen om at få sin hund på frimærker, som blev afholdt i samarbejde med Dansk Kennel Klub. Mød de andre vindere på www.postnord.dk/minhund

#minhundpåfrimærke
... Se mereSe mindre

Kommentar på facebook

Congratulations to Mr Nielsen and Audi !

Sejeste Audi 🐶, sejeste brormand🌟 Beundrings- værdigt arbejde i udfører💪 😘

Den suber søde og fine Audi❤️🐾🐕

🐾🐾flot Leif, Audi er bare en super schweisshund, det så vi jo d. 16. Maj i år 😊🐺🐺

Leif Stonor Nielsen❤Super skønne Audi ❤

Fedt hvis den også kunne finde folks pakker der er blevet væk...

Hømmm Hvad med en sporhund til bortkomne pakker.?

End ikke dé hunde, ville kunne opspore en kompetent medarbejder hos PostNord...

Kan den ikke også Spore Stjålne Pakker, som Vi Kunder hverken kan få Udleveret eller Erstattet...

Vi må da alle til at sende nogle breve. Audi har fortjent at blive “postomdelt”👍🏻🐾🐾❤️

så bed den finde min pakke

I har hele tre med Line Hindsgaul Alstrup

PostNord skal have 10 af sådanne hunde til at finde folks pakker som postnord har smidt væk.

View more comments