Vindere af Julekalenderen 2017

Julekalenderen 2017

Her er nogle af de glade vindere fra Julekalenderen 2017. Endnu engang tillykke til jer der vandt og tak til alle der deltog i konkurrencen 😉

Jul i Viby Centret

Hvert år går Viby Centret nærmest helt amok og laver en kæmpe julekalender på Facebook. Den kalder vi Julekalenderen og du kan godt begynde at glæde dig - vi kommer også med en Julekalenderen 2018 - ho ho ho.

De fleste af vores specialbutikker er med på julelegen og stiller en præmie på højkant til en heldig vinder. Præmien kan du bruge som en julegave til dig selv eller en du holder af.

Julemanden

De sidste par år har vi, hver dag, haft besøg af Julemanden (blandt venner kaldet Julle), som har hjulpet os her i Viby Centret med at præsentere konkurrencen og præmien. Når der så er gået et par dage, finder vores IT system en vinder, som kan komme og hente præmien. Nogle gange får vi lov at tage et billede af den heldige - og du kan se et par af dem fra Julekalenderen 2017 herunder.

Præmierne

Præmierne i 2017 var meget forskellige. Der var både præmier fra modebutikkerne til mænd og kvinder, legetøj fra Buddy, vin fra Brdr. Schmidt, smykke fra Juul Smykker og Ure og pudsegrej fra Synoptik. Et par gavekort til Viby Centret blev det også til.

Som sagt - julelegen foregår på Viby Centrets Facebook side. Klik her og leg med.

Ho ho ho!

Tilbage til Nyheder >>