Vind en makeover i Viby Centret

VIND EN MAKEOVER 

Katrine vandt sidste år Viby Centrets store makeover-konkurrence; en dag med fokus på både hår, makeup og tøj  Vil du også vinde sådan en dag? Så læs videre...

Drømmer du om en dag, hvor fokus udelukkende er på dig; en tur til frisør med klip og farve hos Frisør Træholt på Viby Torv, styling i modebutikker med din egen stylist, fuld makeup, foto-shoot og frokost – samt et gavekort til Viby Centret butikker til en værdi af kr. 2000. En hel dag, hvor du bare kan nyde det hele og ikke skal betale noget for det?
Drømmen kan blive til virkelighed tirsdag den 18. september 2018!

VIBY CENTRET UDLODDER IGEN I ÅR EN MAKEOVER TIL EN HELDIG KVINDE
Præmien har en værdi af kr. 6000 + et gavekort på kr. 2000 som kan bruges til fx køb af tøj og sko i Viby Centret.

FOR AT VÆRE MED, SKAL DU GØRE 3 TING:

1.
Tryk Synes godt om dette opslag på Facebook (og følg gerne Viby Centret på Facebook og del med dine venner. Det er ingen betingelse for at være med – vi bliver bare glade!)

2.
SENEST DEN 1. SEPTEMBER 2018 skal du sende et vellignende foto (med hverdagstøj på og i fuld figur) af dig selv til kontakt@vibycentret.dk. HUSK at skrive MAKEOVER i emnefeltet. I selve mailen skriver du dit navn og adresse, telefonnummer, tøj og skostørrelse, højde og alder

3.
Skriv også i mailen HVORFOR det netop er DIG, der skal vinde en makeover samt 1 stk. gavekort til en samlet værdi a kr. 8000 i alt

VIGTIG INFORMATION
Vores stylist Helle Bille står også i år for denne makeover. Helle sørger for, at du får en god dag og styrer slagets gang.

Tirsdag den 4/9 kl. 12 offentliggør vi den vinder, der har opfyldt deltagerbetingelserne, og som vi mener har det bedste og mest overbevisende HVORFOR. Du får direkte besked og dit navn offentliggøres også på Viby Centret Facebook side.

Vinderen SKAL kunne afsætte hele dagen tirsdag den 18. september 2018. DENNE DATO LIGGER FAST. Du skal også acceptere, at billeder taget af dig denne dag, offentliggøres på vores Facebook/Instagram sider samt på vores hjemmeside.

VIL DU VÆRE MED?

Skynd dig til tasterne og
1. Tryk Synes godt om konkurrence opslaget på vores Facebook side @vibycentret
2. Send billeder og information
3. SAMT en overbevisende grund til, at det lige er DIG, der skal vinde

Vi glæder os til at høre fra dig senest den 1/9-18.

På Facebook! Del gerne opslaget med dine venner og vær med til at sprede det glade budskab om denne fantastiske konkurrence! Det er dog ikke en forudsætning for at deltage.

Held og lykke 🍀

INFO
Denne konkurrence er på ingen måde sponsoreret, støttet eller administreret af Facebook. Ved at kommentere opslaget eller deltage i konkurrencen, accepterer du at få besked om en evt. præmie via Facebook. Gevinsterne er personlige og kan ikke ombyttes til kontanter eller andet i Viby Centret. Ansatte, familie og pårørende til medarbejdere i Viby Centrets butikker kan ikke deltage i denne konkurrence.

KONKURRENCEN ER SLUT!!!
Vi har nu fundet en vinder af årets makeover-konkurrence. Den heldige er Lene Søstrøm, som kan glæde sig til en hel dag i forkælelsens tegn her i Viby Centret.

TAK til alle, der har deltaget i konkurrencen. Hold øje med os - måske kommer der en lignende konkurrence til næste år 😉

Mange hilsner fra Viby Centret