Viby Centret – foto og sportsudstyr til alle

Viby Centret - specialbutikker med udstyr til din ferie

Er du til sport, action eller hobbyfotografering – og vil du gerne dokumentere dine ’bedrifter’? Butikkerne i Viby Centret hjælper dig på vej!

Måske skal du snart på ferie!?

Viby Centrets specialbutikker kan hjælpe dig med udstyr til din ferie. Er du vild med at dokumentere det, som du oplever undervejs, kan du selvfølgelig komme langt med din mobil. Er du mere til et ‘rigtigt’ kamera, kan du hos Foto-Matic finde et, der kan klare lidt af hvert. Det faguddannede personale hjælper dig med at finde lige præcis det udstyr, som du skal bruge, når du fx ræser ned ad bakken i skoven, zoomer ind på en fugl eller vil fotografere dit skiløb på den sorte piste.

Hos Foto-Matic finder du også gaven til de nybagte forældre, nemlig Barnets bog. Det er en gave, der med garanti vil glæde både forældre og barn (når barnet vokser op og skal kigge tilbage på de første år) i mange år!

Foto: unsplash.com

Udstyr til din sport hos Sportmaster

Du kan fortsætte hen til Sportsmaster Viby og snakke med dem om beklædning til alle former for sport. Personalet hos Sportsmaster ved alt om materialer, udstyr til alle sportsgrene og vi ved, at de er vilde med at snakke med dig om din sport i det hele taget.

Vi ses i Viby Centret - Aarhus’ hyggeligste indkøbscenter