Mød Nigar fra Buddy Legetøj i Viby Centret

Buddy Legetøj

Hen over sommeren skal du møde 4 medarbejdere fra nogle af specialbutikkerne her i Viby Centret. Hvorfor? Fordi vi synes, at det er hyggeligt at gå ind i butikken og hilse på én, som man næsten kender ☺️

I dag skal du møde Nigar fra Buddy Legetøj i Viby Centret

Mød Nigar fra Buddy Legetøj i Viby Centret

Mød Nigar fra Buddy Legetøj i Viby Centret

Nigar har været ansat i 5 måneder MEN nogle af jer vil måske genkende hende, for Nigar er faktisk udlært i Buddy for flere år siden! Nu er hun tilbage hos Buddy Legetøj som salgsassistent efter 5 år i udlandet.

Spørg bare løs!
Nigar har speciale i legetøj. Dvs. der er ikke meget hun IKKE ved om legetøjet i butikken. Spørg hende om f.eks. hvilket materiale, legetøjet er lavet af eller om de nyeste trends indenfor legetøj, som kommer på hylden i efteråret.

Glad for at arbejde hos Buddy
Hos Buddy er Nigar specielt glad for sine kolleger, den gode stemning der er i butikken og ikke mindst for de kunder, der kommer i Buddy. Hun kan rigtig godt lide, at I kender hinanden og at hun kan huske, hvad du måske har købt sidste gang du handlede i Buddy.

Glade kunder betyder alt
Det vigtigste for Nigar er, at kunderne går fra butikken og er glade. Nigar gør sig umage – hver eneste dag – for at betjene jer kunder bedst muligt. Buddy Legetøj er en lille butik, og derfor er der ofte tid til at få en snak om det legetøj, som kunden er interesseret i.

Fritiden går med…
Nigar bygger af og til Lego i butikken (og til det seneste Ninjago event, byggede Nigar 5 figurer, som kunderne kunne beundre), så derfor laver hun noget helt andet i sin fritid. Nigar løber hver anden dag ca. 7-8 km., hygger sig med sin familie og er ved at flytte i ny lejlighed sammen med sin mand.

Kommer du en tur i Viby Centret, så smut forbi og hils på!

Sommer 2018