Mød en medarbejder 7/7

Mød en medarbejder 7/7 😊

Hen over sommeren har vi interviewet medarbejderne i nogle af butikkerne her i Centret.

Her skal du møde Daniel, som er 1. mand hos Foto-Matic i Viby Centret. Daniel har været ansat her i 12 år.

Rigtig god sommer!

Vh Viby Centret

 

📸 Hvad er du allermest glad for ved at arbejde hos Foto-Matic?
Det er helt klart kundekontakten OG dét at få lov at arbejde med fotoudstyr og fremkaldelse af fotos. Jeg er ret vild med at ’foto-nørde’, dvs. snakke om alt det tekniske omkring fotoapparaterne. Alle her i butikken er vilde med at snakke om fotoudstyret.

💡Hvad er dit fokus, når du betjener kunderne?
Jeg går meget op i at skabe en god stemning, og at kunderne skal opleve en god vejledning. Jeg prøver at finde frem til kundens behov ved at stille venlige vejledende spørgsmål. For mig er det ikke vigtigt at sælge det dyreste kamera – det er meget vigtigt for mig at sælge det rigtige!

🛍 Hvorfor synes du, at kunderne skal handle i Viby Centret?
Viby Centret er et lille, hyggeligt center med en god atmosfære – her er ikke så meget stress og jag og vores kunder glade for den gratis parkering. Kunderne kan godt lide, at vi er ’centrale’; at de her kan få taget et pasfoto og så gå rundt om hjørnet til borgerservice for at få deres pas. De slipper for at køre ind til byen.

🧸Hvad laver du i din fritid?
Det meste af min fritid går med at lege med min 1-årige datter. Og så fotograferer jeg selvfølgelig. Jeg tager billeder af naturen og arbejder meget med at tage billedet, så det skal redigeres så lidt som muligt. Dvs. jeg udnytter hellere kameraets funktioner og tænker meget på lys, farve, afstande osv., så jeg får det rigtige billede i kassen med det samme.