Mød en medarbejder 3/7

Mød en medarbejder 3/7 🌻

Hen over sommeren har vi interviewet medarbejderne i nogle af butikkerne her i Centret.

I dag skal du møde Theresa, som er nyuddannet farmakonom hos Viby Apotek i Viby Centret. Uddannelsen er en 3-årig elev-uddannelse.

Rigtig god sommer til alle!

 

🌹 Hvad er du allermest glad for ved at arbejde hos Viby Apotek?
Jeg er meget glad for min kolleger. Vi har en fantastisk arbejdsplads, hvor vi er gode til at lave noget sammen – også uden for arbejdstiden. Og så er jeg glad for min chef  Jeg synes, at vi har rigtig gode faciliteter og en god stemning, som også vores kunder kan mærke. De siger, at det er rart at komme herind – også selvom vi har travlt.

✔️ Hvad er dit fokus, når du betjener kunderne?
Det er vigtigt for mig – og for os alle – at kunden går herfra med en løsning, som kan hjælpe vedkommende fremadrettet. Jeg gør mig umage for at give råd og vejledning – også om, hvordan systemet virker. Selvom vi har travlt, tager vi os altid tid til at tale med kunderne. Har en kunde brug for ekstra tid til at snakke, støtter mine kolleger op om det og løber lidt hurtigere.

🍀 Hvorfor synes du, at kunderne skal handle i Viby Centret?
Her er jo alt, hvad man skal bruge. Jeg synes at det er sjovt – også for kunderne – at vi af og til holder f.eks. palle-salg. Der er altid mange aktiviteter for kunderne i Centret og jeg oplever, at det er derfor, at mange af de samme kunder kommer igen og igen, både hos os og hos de andre butikker.

🌎 Hvad laver du i din fritid?
Jeg har ikke haft så meget fritid i den seneste tid pga. min uddannelse. Jeg har haft fuld fokus på arbejde. Nu får jeg lidt mere tid, og så vil jeg sammen med min veninde ud og opleve lidt.