Mød en medarbejder 1/7

Vibeke fra KM Mode i Viby Centret - mød en medarbejder 1/7 😎

Hen over sommeren interviewer vi medarbejdere i nogle af butikkerne her i Centret. Her skal du møde Vibeke, som er butikschef i KM Mode i Viby Centret.

Rigtig god sommer fra os alle her i Viby Centret!

 

🌻 Hvad er du allermest glad for ved at arbejde hos KM Mode?
Det er et mix af 2 ting. Mine kolleger, som jeg har det sjovt med hver eneste dag. Vi er et TEAM, vi griner sammen og har det sjovt. Og det smitter af på vores daglige kontakt med kunderne. Kunderne bliver en del af vores gode humør og ofte griner de med. Den gode stemning i butikken er altafgørende, både for os som personale og for vores kunder.

🌼 Hvad er dit fokus, når du betjener kunderne?
Jeg er uddannet farve-stil konsulent for mange år siden – og det udnytter jeg nok helt ubevidst, når jeg vejleder en kunde. Jeg har naturligvis også fokus på den hele figur – det har vi alle sammen her hos KM Mode. På den måde sikrer vi, at kunden kommer hjem med det helt rigtige tøj.

🌹 Hvorfor synes du, at kunderne skal handle i Viby Centret?
Det er et fantastisk center. Butikkerne er meget forskellige og dækker mange indkøbsbehov. Det er dét, som tiltrækker forskellige kunder i forskellige aldre. Og så har vi jo fået en amme-rum. Det er en god ide, for det sender et signal til børnefamilierne om, at også de er meget velkomne her i Centret. Jeg synes, at vi har en god jargon os butikker imellem. Vi sender gerne en kunde videre til en af de andre butikker, hvis vi ikke kan løse kundens behov.

🐴 Hvad laver du i din fritid?
Jeg er ved min hest hver eneste dag i et par timer, og så løber jeg en tur hver morgen med min hund. Snart bliver jeg mormor for første gang – og det glæder jeg mig utrolig meget til.