Mød Asger fra Foto-Matic i Viby Centret

Mød Asger fra Foto-Matic i Viby Centret

Foto-Matic

I dag skal du møde Asger fra Foto-Matic i Viby Centret.

Asger har været mere end 50 år i branchen. Udviklingen inden for foto buldrer derudaf og det går stærkt. Ikke for Asger dog – han følger med og ved om nogen RIGTIG meget om alt indenfor foto – også alt det digitale.

Foto er en livsstil 
Asgers speciale er ældre/analoge kameraer. Han er så vild med gamle kameraer, at han samler på dem og har i dag mellem 700-800 af slagsen! Samlingen er unik og det har bl.a. Den Gamle By fået øje på. Udvalgte af Asgers kameraer skal nemlig udstilles dér i efteråret på en større udstilling om formidling af billede og lyd.

Det’ digitalt!
Derudover følger Asger og personalet i butikken naturligvis med i den digitale udvikling, så kunderne kan få rådgivning om det nyeste nye.

Tager godt imod kunderne
For Asger er kundeservice flere ting. Det skal være behageligt at komme i butikken, og personalet gør alt hvad de kan for at tage godt imod kunderne. Foto-Matics viden om produkterne bliver formidlet i et sprog, som kunderne forstår.

Du skal handle i Viby Centret fordi…
Her er en god atmosfære. Centret er overskueligt og du får specialrådgivning her i butikken, længere nede af gaden om vin, smykker, tøj, sko… Den specialviden får du ikke så mange andre steder samlet på ét sted.

I min fritid 
fotograferer jeg naturen og fuglene og så er jeg aktiv i flere forskellige bestyrelser.

Sig hej
Kommer du en tur i Viby Centret, så smut forbi og hils på!

Sommer 2018