Modetøj til kvinder – damemode og dametøj 2018

Modetøj, sko og accessories

I Viby Centret finder du hele 5 dame modetøjsbutikker, nemlig Centermode, KM Mode, Mikkel Mode, Mappstore og Føtex damemode afdeling. Alle butikker har et stort udvalg af modetøj til den modebevidste kvinde. Mødetøjsbutikkerne betjener kvinder i alle aldre, personalet er veluddannet, kundeservicen er i top og sortimenterne er naturligvis up-to date, trendsættende samt inspirerende.

Det samme kan vi fortælle om Viby Centrets skobutik, nemlig Maibom Eurowalk.

Lige nu har modetøj butikkerne samt skobutikken fokus på bl.a. vinterovertøj og sko samt støvler. I butikkerne finder du naturligvis også strikkede sweatre, lange bukser (også uldbukser) samt kjoler til enhver lejlighed. Julen og nytåret er lige over os og derfor har modetøjsbutikkerne et meget stort udvalg af modetøj til festlige lejligheder; kjoler, nederdele, fine overdele, pailletter, lag på lag, den lille sorte etc.

Modetøj_til_kvinder_damemode_og_dametøj_2018_maibomeurowalk

Maibom Eurowalk

Maibom Eurowalk er stedet at gå hen, når du skal finde sko, der passer til dit modetøj. Her finder du vinterstøvler, sko og hjemmesko til hele familien. Sortimentet er kæmpestort og udvalget er nøje afstemt til tidens trend – både til hverdag og fest.

Af mærker kan vi bl.a. nævne Vagabond, Gabor, Rieker, Ecco, Stockholm, Geos, Rohe og Ilse Jacobsen. Klik her for at se og læse mere om Maibom Eurowalk.

Uanset om du vil op på de helt høje hæle eller gå i en sko med en mere moderat højde, har Maibom Eurowalk mange gode bud på sko, der matcher dit modtøj og den lejlighed, som du har købt tøjet til.

Personalet i Maibom Eurowalk er meget dedikerede, er alle veluddannede og elsker sko. Kundeservice er i top og der er altid tid til den enkelte, hvad enten du er afsted for at købe sko til dig selv, dine børn eller din mand.

Modetøj_til_kvinder_damemode_og_dametøj_2018_centermode

Centermode

På dit besøg i Centermode i Viby Centret finder du et stort udvalg af modetøj til den moderne kvinde. Af mærker hos Centermode kan nævnes f.eks. Masai, Mansted, Cero, House of Soulmate, Signal, Margit Brandt og Gerry Weber. Du kan læse mere om Centermode her, hvor du kan læse om de mærker, som butikken fører.

Lige nu har butikken specielt fokus på tøj til festlige lejligheder og vinterovertøj, hvad enten det er den lette overgangs- og vinterjakke eller jakken til store ’kong-vinter’.

Centermode har naturligvis et stort udvalg af modetøj til din hverdag og/eller arbejdsdag.

Modetøj_til_kvinder_damemode_og_dametøj_2018_kmmode

KM Mode

Midt i Centergaden i Viby Centret ligger KM Mode. Butikken er lige nu – ligesom de andre modetøjsbutikker – pyntet op til jul. KM Mode fører modetøj til kvinder i alle aldre og tilbyder en separat afdeling for modetøj til pluspiger str. 46-54. KM Mode fører mærker som f.eks. LauRie, Brandtex, 2-Biz, Micha, Signature og Elton. Fest-sæsonen er godt i gang med bl.a. julefrokoster og nytårsfester. Hos KM Mode finder du rigtig mange gode bud på dit festtøj. Og personalet gør sig altid umage med at give dig den bedste og mest personlige vejledning.

Læs mere om KM Mode butikken her, og om, hvorfor KM Mode er den modetøjsbutik, som du skal besøge næste gang du er i Viby Centret.

Modetøj_til_kvinder_damemode_og_dametøj_2018_mikkelmode

Mikkel Mode

Overfor ligger Mikkel Mode – en stor, lys og velassorteret modetøjsbutik til modebevidste piger/kvinder. Modetøjet her passer til de fleste anledninger – og lige nu, hvor fokus er på jule- og nytårsfester, finder du et kæmpe udvalg af modetøj med glimmer, glitter og skinnende materialer.

Hos Mikkel Mode finder du mærker som f.eks. Fransa, Only, Vero Moda og Mapp. Du kan læse meget mere om Mikkel Mode her.

Modetøj_til_kvinder_damemode_og_dametøj_2018_mappstore

Mappstore

Modetøjsbutikken Mappstore i Viby Centret er også pyntet op til jul og her finder du modetøj til kvinder i alle aldre samt til alle anledninger, både jule- og nytårsfester.

Mappstore byder på en afdeling til pluspiger og personalet har stor specialistviden om jeans til piger i alle størrelser. Butikken fører bl.a. følgende mærker; Marc Lauge, Freequent og ICHI. Du kan læse mere om Mappstore her.

Modetøj_til_kvinder_damemode_og_dametøj_2018_føtex

Føtex

Du finder også et stort udvalg af modetøj i vores Føtex. Du kan læse mere om Føtex her.