Julemandens Suttediplomer 2017

Julemandens Suttediplomer

Herunder kan du se billeder af nogle af de seje børn, der valgte at give sutten til Julemanden og som 'tak fordi du er så sej' modtager et Suttediplom af Julemanden.

Nogle gange skal der et lille skub til at droppe sutten

Den kan være svært at opgive sin sut, og nogle børn tager tilløb i lang tid. Derfor kan Julemanden i Viby Centret være det lille skub, der skal til, for at barnet vil være med til at droppe sutten.

Rigtig mange børn kommer forbi Viby Centret i december måned, hvor Julemanden sidder klar til at få en lille snak med dit barn. Julemanden er meget fredelig og børnene finder hurtigt ud af, at han ikke er farlig. Efter lidt tid og lidt snak, kommer sutterne frem og faktisk bliver Julemanden så glad, at han hænger dem op på juletræet, så alle kan se dem, når man går forbi. Og som en ekstra tak, får barnet et fint Suttediplom med hjem.

Hvis du og dit barn er med på det, så vil Julemanden så gerne have et billede taget, som Viby Centret ligger på vores Facebookside. Billedet plejer at glæde endnu flere - fx bedsteforældre, som kan sidde og følge med.

Er dit barn klar til at droppe sutten ved juletid?

Hvis dit barn er klar til at droppe sutten omkring juletid, så husk at komme forbi Viby Centret. Vi plejer at kalde vores center for byens hyggeligste indkøbscenter og ved juletid er her endnu mere hyggeligt og flot pyntet op.

Vi håber at se dig og dine børn.

Mange hilsner Viby Centret

Tilbage til Nyheder >>