Hils på Eva fra KM Mode i Viby Centret

Mød Eva fra KM Mode i Viby Centret

KM Mode

Hils på Eva, som arbejder i KM Mode i Viby Centret. Eva er en af de medarbejdere her i Centret, som vi har interviewet hen over sommeren. Vi håber, at du også synes at det er rart at høre lidt mere om nogle af de mennesker, som arbejder her – det er hyggeligt at gå ind i butikken og hilse på én, som man næsten kender 🌸

Eva har været ansat hos KM Mode i Viby Centret siden butikken åbnede sidste år (KM Mode har snart 1 års fødselsdag).

Eva er dog ikke ny i branchen – hun har 48 års erfaring både som designer, chef for et tøjbrand, som hun har rejst Europa tyndt sammen med og som salgsassistent i modebutikker. Nu er hun landet godt her hos KM Mode og her betjener hun kunder – og elsker det!

Dekoration og ekspedition
Mange gange er Eva inde over, når der skal pyntes op i butikken med nye opstillinger og dekorationer. Her får Eva mulighed for at ’lege’ med tøjet, sætte det sammen på nye og anderledes måder, så det præsenterer sig bedst muligt overfor kunderne. Dog har ekspeditioner af kunderne altid 1. prioritet.

Vi ligger på knæ – ha ha
Og det er faktisk ikke helt forkert. Eva og de andre ekspedienter hos KM Mode gør sig umage for at levere den allerbedste kundeservice. Og som Eva fortæller: ’Vi ligger på knæ for at måle og klæde kunden på, for vi vil være sikre på, at hun får det helt rigtige med hjem. Og kunderne roser os for det – de er glade og taknemmelige, og det bedste er, at de fortæller os det. Det er vi så glade for.’

Hemmeligheden er
Det er meget enkelt; teamet er fantastisk her i butikken. Det er dét, der er hemmeligheden. Vi supplerer hinanden godt og det kan kunderne mærke. Den gode atmosfære, både her og i Viby Centret generelt.

Lytter
Det er vigtigt at lytte til kunderne og samtidig at vise dem noget nyt. Personalet i KM Mode meget gerne hjælpe kunderne med at prøv noget nyt, så kunderne kan se og opleve at andre farver og modeller kan være en mulighed.

Fordelen ved Viby Centret
Eva og resten af personalet er ikke blege for at matche kunden med de andre butikker her i Centret. Måske er servicen ’god gammeldags kundeservice’ men den er personlig, og det er anderledes end mange andre butikker inde i byen.

Golf 🏌️‍♀️
Eva spiller golf hele året og løber flere gang om ugen. Derudover er hun glad for at være sammen med sin familie, børn og børnebørn. Eva har lige været på tøse-tur med pigerne i sin familie 

Kommer du en tur i Viby Centret, så smut forbi og hils på!

Sommer 2018