Herretøj til mænd – modetøj til herre 2018

Herretøj, sko og tilbehør

I Viby Centret finder du 4 herretøjsbutikker, nemlig Mr. Lønskov, Tommy Hilfiger Store, Blue Note samt Føtex herretøj afdeling. Herretøjet i de 4 butikker spænder bredt og sælges til mænd i alle aldre.

Herretøjs butikkerne har lige nu fokus på vintertøj; overtøj, strik, sweats, huer, halstørklæder osv. til mænd i alle aldre. Finder du ikke det, som du søger i den ene butik, sender personalet dig gerne hen til den næste butik, som kan hjælpe dig med det helt rigtige modetøj til mænd.

Herretøj_til_mænd_herremode_2018_bluenote

Blue Note

Hos Blue Note er der i denne tid fokus på smart vintertøj, huer og varme sweaters. Butikkens sortiment henvender sig til den yngre mand, som går efter et cool modetøjs-look. Stilen er afslappet og kunderne hos Blue Note køber gerne jeans, t-shirts, sweatshirts og stik – også til fritidsbrug.

Mærkerne hos Blue Note er bl.a. Jack & Jones, Superdry, Selected, Bjørn Borg m.fl.

Du kan læse meget mere om modetøjet til den yngre mand her.

Herretøj_til_mænd_herremode_2018_hilfiger

Tommy Hilfiger

Hos Tommy Hilfiger Store finder du lækkert tøj fra et af verdens førende tøj design mærker. Alt herretøjet er med et klassisk twist og i høj kvalitet.

Både den yngre og mere modne mand kommer hos Tommy Hilfiger Store og bruger tøjet til både hverdag, fritid og ved festlige lejligheder. Butikken klæder mænd på fra inderst til yderst, personalet er passioneret omkring sortimentet og hjælper alle med at blive klædt moderigtigt på i herretøjet fra Tommy Hilfiger. Butikken er – ligesom alle de andre butikker i Viby Centret – festligt pyntet op til jul, så kom forbi og køb dit juletøj, dine julegaver her eller dit nytårsoutfit her.

Du kan læse meget mere om Tommy Hilfiger Store i Viby Centret her.

Herretøj_til_mænd_herremode_2018_mrlønskov

Mr. Lønskov

Ved siden af ligger Mr. Lønskov – en herretøjsbutik fyldt med herretøj til den stilsikre mand. Personalet hos Mr. Lønskov sætter en ære i at vejlede den modne mand til at opnå følelsen af at være velklædt til enhver lejlighed.

Udvalget hos Mr. Lønskov er bredt og henvender sig til mænd, som skal bruge modetøj til både hverdag, arbejde og fest. Af herretøjsmærker kan bl.a. nævnes; Boss, Matinique, Sand, Brax, Alberto, Carl Gross m.fl.

Butikken er naturligvis også pyntet op til jul, og der er fokus på at hjælpe kunderne med de helt rigtige gaver til manden, der ønsker sig bløde pakker til jul. Mangler du tøjet til nytåret, så klarer Mr. Lønskov naturligvis også det. Læs mere om herretøj og herremode hos Mr. Lønskov her.

Modetøj_til_kvinder_damemode_og_dametøj_2018_maibomeurowalk

Maibom Eurowalk

Også hos Maibom Eurowalk kan du finde sko, der matcher herretøjet og herremoden, hvad enten det er til den yngre eller modne mand. Du kan her se, hvilke mærker Maibom Eurowalk fører.

Herretøj_til_mænd_herremode_2018_føtex

Føtex

Du finder også et stort udvalg af modetøj i vores Føtex. Du kan læse mere om Føtex her.