Hils på Helle fra Buddy Legetøj i Viby Centret

Helle Buddy Legetøj Viby Centret shoppingcenter indkøbscenter aarhus aarhussyd vibyj

Buddy Legetøj

I dag skal du møde Helle fra Buddy Legetøj i Viby Centret. Helle er den sidste i rækken af 4 medarbejdere, som vi har interviewet her i sommerferien. Vi håber, at du også synes at det er rart at høre lidt mere om nogle af de mennesker, som arbejder her 

Helle har været ansat i Buddy Legetøj siden 1. marts 2018.

Selvom Helle er næsten ny i butikken, så har hun lang salgserfaring med sig og har altid arbejdet steder med masser af kundekontakt.

Hvad er barnets behov?
Helle ved allerede nu det meste om legetøjet i butikken. Når en kunde skal købe en gave, bruger Helle og hendes kolleger den nødvendige tid, så de kan finde det rigtige legetøj, der passer til barnets alder. Det kan jo ikke nytte, at kunden kommer med en gave til en 3-årig, hvis barnet fejrer 1 års fødselsdag 

Børnene er altid glade…
Undtagen, når de ikke må få det, som de peger på. Og sådan skal det jo være. Helle er vild med børnene, og hun gør sig umage med at yde den bedste kundeservice.

Husk batterierne
Kunderne skal gå fra Buddy Legetøj med det rigtige, og så skal der sælges batterier med (hvis det er nødvendigt), for det er bare træls at komme hjem med et stykke legetøj – og så mangler batterierne.

Vi er små – men store!
Buddy Legetøj er jo en lille butik men har et kæmpe udvalg af legetøj. ’Har vi ikke den ene, så har vi det andet – og meget kan vi skaffe til kunden. Det er det, der gør os specielle – vi er en specialbutik – og vores speciale er legetøj.’

Det gode ved Viby Centret er
De fleste af butikkerne her i centret er mindre men har et stort udvalg. Og så er personalet flinke og rare – og gode til at hjælpe hinanden, når det kniber. Viby Centret er et mindre center, men her er rart at komme og det er til at overskue.

Rulleskøjter er ikke kun for børn
I fritiden drøner Helle derud af – rundt om Brabrand Søen – på rulleskøjter et par gange om ugen. Haven får også en tur, og så går Helle lange ture med sin hund. Om vinteren hygger Helle sig med håndarbejde.

Og kommer du en tur i Viby Centret, så smut forbi og hils på!

Sommer 2018