Gaver til dig selv eller en anden…

Gaver til dig selv eller en anden...

Skal du købe gaver, fx fejre din veninde og vil du gerne finde noget helt specielt til hende? Eller går du i tanker om at fri til dit hjertes udkårne? Er du allerede nu begyndt at tænke på gaven til en glad student? Besøg Viby Centret og bliv inspireret i vores mange specialbutikker.

Juul Smykker i Viby Centret har mange gode bud på gaver til både ham og hende. Her  har personalet altid tid til en snak om, hvad gaven skal bruges til eller om hvilken personlighed modtageren har.

I Viby Centret finder du en stor Imerco. Her er mange gode bud på gaver til alle anledninger. Vil du fx komme med en lille hilsen (i stedet for en blomst), kan du finde de gængse mærkevarer her. Personalet vil altid gerne hjælpe dig – og pakker alle gaver smukt ind.

Skal du vedhæfte en skriftlig hilsen til din gave, kan du finde et stort udvalg (måske Aarhus’ største udvalg) af kort hos Mercur Kiosken.

Hos Mercur Kiosken finder du et meget stort udvalg af kort til alle anledninger. Snart er det bryllups- og konfirmationstid og nye studenter springer ud. Så du skal helt sikkert her forbi og kigge på kort til gaverne, som du skal give. Mercur Kiosken kan også hjælpe dig med gaveideer. Fx lammeskind og lammefutter. Eller hvad med et skrabelod (hvis du da kan få dig til at give det væk).

Gaver - hvad med et gavekort?

Er du i tvivl om, hvad du skal give som gave, er et gavekort til Viby Centret en god ide. Gavekortet kan bruges i alle butikker og skal ikke byttes. Vores erfaring er, at et gavekort vækker glæde hos de fleste 😉

Se mere på https://vibycentret.dk. Her finder du alle vores specialbutikker! Du kan også følge med på Facebook.