Design motivet til en vin-etikette og vind 12 flasker vin

Design motivet til en vin etikette og vind 12 flasker vin!

Nu har du chancen for at designe motivet til en flot vin etikette til Føtex helt egen Viby Vin. Du kan male, tegne, klippe/klistre eller tage et foto – der er ingen begrænsninger, det er helt op til dig.

Dog lægger dommerne i juryen vægt på at etiketten afspejler bydelen Viby.

Juryens medlemmer er Asger Larsen (Centerforeningsformand), Henrik Larsen (Butikschef Føtex Viby) og Lars-Henrik Christiansen (Reklameburoet 2CV).

Størrelse på motiv:

  • Højde 90 mm.
  • Bredde 90 mm.

(Motivet vil blive tilpasset den endelige etikette)

Konkurrencen løber indtil den 1. september 2018 kl. 23.59.

Dit forslag til etiketten SKAL indsendes på mail til kontakt@vibycentret.dk eller afleveres på Centerkontoret. Du finder os på første sal ved elevatoren i Viby Centret.

Betingelser for deltagelse i konkurrencen

  1. Du må gerne indsende flere forslag til konkurrencen, dog skal de forskellige forslag indsendes hver for sig
  2. Ved at deltage i konkurrencen overdrager du ALLE copyright/ophavsret rettigheder til Viby Centerforening til dit indsendte forslag, uden krav på nogen form for kompensation
  3. Viby Centerforening forpligter sig ikke til at anvende det udvalgte vinder forslag til den endelige udformning af Viby Vin etiketten
  4. Indsendte forslag til konkurrencen returneres ikke til afsender og vil blive destrueres efter at konkurrencen er afsluttet
  5. Vinderen får direkte besked og offentliggøres på Viby Centerforenings hjemmeside og på de sociale medier

God fornøjelse med designarbejdet og held og lykke!


HURRAAA!!! Dommerkomiteen i etikette-konkurrencen har nu stemt og forslaget fra Merete Møller (etikette med mange farver) er valgt. Tillykke Merete - du modtager snarest en mail fra Centerkontoret.

Her ser du vinder forslaget - vi glæder os til at vise jer den endelige etikette:

Til deltagerne i konkurrencen. Mange tak for de smukke forslag, som I har sendt til os. Det har været svært at vælge, for alle forslag var flotte, relevante og godt gennemtænkte!