Corona information fra Viby Centret…

VIBY CENTRET ER KLAR TIL AT TAGE IMOD KUNDER IGEN MANDAG D. 11. MAJ.

I de sidste mange uger har Viby Centret forberedt sig på en længe ventet åbning, så vi igen kan åbne op på forsvarlig vis for alle vores savnede kunder. Og Viby Centret har da også allerede indført en række tiltag, som skal sikre, at genåbningen kommer til at ske i overensstemmelse med myndighedernes anvisninger.

-Vi har fået opsat afstandsmærker på gulvet i hele centret, så folk ikke er i tvivl om, at de skal holde afstand. Vi har et kundetællersystem, som hjælper os med, hvor mange kunder der er i centret, så vi ikke overstiger det antal, vi må ifølge vores kvadratmeter. Der er selvfølgelig også opsat sprit ved alle indgange. Vi sørger for at holde vores kunder informeret omkring de forbehold, der skal tages, når man shopper.

-Vi tager kundernes sikkerhed meget alvorligt, derfor er der også skruet op for rengøringen i centret, så alle flader bliver gjort rent eller sprittet af flere gange i løbet af dagen, og vagtnormeringen er ligeledes sat op, så de kan hjælpe os med at overholde myndighedernes anvisninger.

-Heldigvis er der plads til alle vores kunder fordelt hen over dagen, og plads nok til at folk både kan få shoppet samtidig med at der bliver holdt fint med afstand. Politiet har løbende været til stede i Viby Centret under nedlukningen for at tjekke, at alt er, som det skal være. Den dialog og samarbejde med de lokale myndigheder fortsætter efter åbningen.
-Som center gør vi alt hvad vi kan for at vores butikker også bliver klar til at modtage kunderne.

- Derudover har vi selvfølgelig en kæmpe tiltro til vores kunder om, at de vil gøre deres for at passe på sig selv og hinanden – for hvis vi alle shopper med samfundssind, så vil Viby Centret være et helt trygt sted at handle.

Med venlig hilsen Viby Centret

Hos Viby Centret følger vi løbende vejledningerne fra myndighederne, og vi vil informere yderligere, hvis der kommer ændringer i forhold til besøg i centret.

Med venlig hilsen
Viby Centret

Du kan også læse om hvordan du skal forholde dig på Apotekets side...