Loppemarked

Loppemarked i Viby Centret Østjylland Aarhus...

 

Pga. Corona aflyses alle loppemarkeder indtil videre i år

Loppemarked d. xx. xxx 2020 - kl. 11.00. - 14.00.

Specialbutikkerne holder lukket denne søndag, undtaget Føtex
(Føtex holder naturligvis åbent 8-21)

Viby Centret indbyder dig til et hyggeligt og spændende loppemarked Viby Centret Østjylland, hvor 70 “loppeister” står klar til at sælge dig masser af brugte/gamle/hjemmelavede/brugelige og ubrugelige ting. Der må ikke sælges NYE vare, der konflikter med det sortiment som Viby Centrets specialbutikker i forvejen tilbyder. Her er noget for enhver – voksne som børn. Markedet finder sted i Centergaden i Centret:

Loppemarked Viby Centret Østjylland, loppemarkederne afholdes en gang månedligt, den anden søndag i måneden – dog ikke i juli og december måned.

VIGTIGT
Når et loppemarked starter kl. 11.00. "søndag", er det fra det tidspunkt muligt at søge om et bord til DET NÆSTE loppemarked.

Det er ikke muligt at søge til fremtidige loppemarkeder – kun til det næste!

Tilmelding som stadeholder/loppeist koster

125 kr. pr. bord/stand

som betales kontant ved loppemarkedets start.

:: 12. Januar 2020
:: 9. Februar 2020
:: 8. Marts 2020
:: April 2020 - AFLYST grundet påsken
:: 10. Maj 2020 - AFLYST som følge af myndighedernes anbefaling.
:: 14. Juni 2020 - AFLYST
:: 9. August 2020 - AFLYST som følge af myndighedernes anbefaling.
:: 13. September 2020 - AFLYST som følge af myndighedernes anbefaling.
:: 11. Oktober 2020 - AFLYST som følge af myndighedernes anbefaling.
:: 8. November 2020 - AFLYST som følge af myndighedernes anbefaling.

Er du stadeholder/loppeist venligst vær opmærksom på følgende:

  • Tilmelding kan alene ske på mail: kontakt@vibycentret.dk
  • Du/I er kun tilmeldt, hvis du/I har modtaget en mail fra Centerforeningen med besked om, at du/I er tildelt et bestemt bordnummer.
  • Der stilles et bord pr. stadeholder til rådighed på 180×80 cm. Der er ingen stol. Det er tilladt at have lidt varer ved siden af bordet, forudsat at det ikke generer kunder og andre stadeholdere. Man kan blive bedt om at indskrænke sig, hvis dette ikke overholdes. Eget bord må ikke anvendes.
  • Bordene tildeles som udgangspunkt efter først til mølle-princippet – se dog ovenfor. Har man et ønske om at stå sammen med en ven, familie e.l., så send én – og kun én – mail, hvor I angiver, hvem der ønsker at stå sammen med oplysning om navn, tlf. nr. og e-mail. Vi vil forsøge at tage hensyn til dette, men kan ikke love det.
  • Al henvendelse, spørgsmål m.m. SKAL ske via mail kontakt@vibycentret.dk. Telefonisk kontakt vil ikke blive besvaret. I nogle tilfælde kan der gå et stykke tid, inden din mail bliver besvaret, da vi samler forespørgsler sammen og besvarer disse i blokke.
  • Som stadeholder i et loppemarked, accepterer du, at Viby Centret må sende dig mails vedr. arrangementer og tilbud, der vedrører Viby Centret.

Det har været nødvendigt at indføre disse regler for at minimere vort tidsforbrug på arrangementerne, som i parentes bemærket jo alene afholdes som et morsomt indslag.

Alle andre er velkommen til at kigge forbi og gøre et rigtigt LOPPEKUP hos de forskellige loppeister. Loppemarked Viby Centret Østjylland er meget velbesøgt, så det er altid en hyggelig oplevelse at besøge loppemarkedet.

Her kan du se et lille filmklip fra loppemarked i august 2018.

Loppemarked i Viby Centret Østjylland Aarhus Loppemarked i Viby Centret Østjylland Aarhus Loppemarked i Viby Centret Østjylland Aarhus Loppemarked i Viby Centret Østjylland Aarhus Loppemarked i Viby Centret Østjylland Aarhus Loppemarked i Viby Centret Østjylland Aarhus Loppemarked i Viby Centret Østjylland Aarhus Loppemarked i Viby Centret Østjylland Aarhus Loppemarked i Viby Centret Østjylland Aarhus Loppemarked i Viby Centret Østjylland Aarhus Loppemarked i Viby Centret Østjylland Aarhus Loppemarked i Viby Centret Østjylland Aarhus Loppemarked i Viby Centret Østjylland Aarhus Loppemarked i Viby Centret Østjylland Aarhus Loppemarked i Viby Centret Østjylland Aarhus Loppemarked i Viby Centret Østjylland Aarhus