GDPR persondatabeskyttelseslov

Ny persondatabeskyttelseslov (GDPR)

Den 25. maj 2018 er den nye EU-persondataforordning GDPR trådt i kraft.

GDPR står for General Data Protection Regulation og har til formål at tydeliggøre forbrugernes rettigheder og stiller krav til virksomheder om bl.a. datasikkerhed og gennemsigtighed.

I Viby Centret værdsætter vi vores relationer og behandler data om vores nyhedsmailmodtagere med stor respekt, omhu og ydmyghed. Sådan har det været hidtil, og sådan vil det også være fremadrettet. Vi bakker således op om forordningens intentioner.

Vi skal gøre dig opmærksom på, hvilke data/oplysninger, Viby Centerforening har om dig - og hvad de bliver brugt til.

Data, vi har registreret om dig:

-        Navn og e-mail (dvs. det, du har oplyst da du tilmeldte dig vores nyhedsbrev)

Informationerne bruges alene til udsendelse af nyhedsbreve fra Viby Centret/Viby Centerforening. Vi videregiver ikke din e-mail til andre, medmindre du er blevet spurgt og skriftligt har samtykket dette.

Hvis du fortsat gerne vil modtage mails fra os, behøver du ikke gøre noget. Hvis du vil opdatere dine oplysninger, kan du gøre det her: Opdater oplysninger

Nyhedsbrevet kan til enhver tid afmeldes - enten ved at bruge "Unsubscribe" eller skrive direkte til kontakt@vibycentret.dk.

Persondatapolitik

Cookies
Websitet anvender ”cookies”, der er en tekstfil, som gemmes på din computer, mobil el. tilsvarende med det formål at genkende den, huske indstillinger, udføre statistik og målrette annoncer. Cookies kan ikke indeholde skadelig kode som f.eks. virus.

Personoplysninger

Generelt
Personoplysninger er alle slags informationer, der i et eller andet omfang kan henføres til dig. Når du benytter vores saabokom.dk indsamler og behandler vi en række sådanne informationer. Det sker f.eks. ved alm. tilgang af indhold, hvis du tilmelder dig vores nyhedsbrev eller sender en kontaktbesked til os.

Sikkerhed
Vi har truffet tekniske og organisatoriske foranstaltninger mod, at dine oplysninger hændeligt eller ulovligt bliver slettet, offentliggjort, fortabt, forringet eller kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med persondataforordningen.

Dine data ligger på et dansk ISO sikkerhedscertificeret webhotel og vi har desuden beskyttet siden på følgende måder:

  • Driftovervågning 24/7
  • Daglig backup der gemmes 30 dage
  • Anti hacking software lagt på hjemmesiden og siden bliver skannet ugentlig for skadelig software
  • Tilgang til side og data overvåges og der lukkes for tilgang efter 5 mislykkede forsøg.
  • Audit log over hvem/hvad/hvornår der er lavet ændringer på siden
  • Løbende opdatering af sidens software for at minimere hackingsangreb
  • SSL certifikat lagt på siden så den kører https

Periode for opbevaring
Oplysningerne opbevares i det tidsrum, der er tilladt i henhold til lovgivningen, og vi sletter dem, når de ikke længere er nødvendige. Perioden afhænger af karakteren af oplysningen og baggrunden for opbevaring. Det er derfor ikke muligt at angive en generel tidsramme for, hvornår informationer slettes.

Videregivelse af oplysninger
Videregivelse af personoplysninger som navn og e-mail m.v. vil kun ske, hvis du giver skriftlige samtykke til det. Vi anvender kun databehandlere i EU og alle er der lavet databehandler aftale med.

Indsigt og klager
Du har ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, vi behandler om dig. Du kan desuden til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger anvendes. Du kan også tilbagekalde dit samtykke til, at der bliver behandlet oplysninger om dig. Hvis de oplysninger, der behandles om dig, er forkerte har du ret til at de bliver rettet eller slettet. Henvendelse herom kan ske til: kontakt@vibycentret.dk. Hvis du vil klage over vores behandling af dine personoplysninger, har du også mulighed for at tage kontakt til Datatilsynet.

Udgiver
Websitet ejes og publiceres af:

Centerforeningen Viby Centret
Viby Centret
Viby Ringvej 4-10
8260 Viby J
Land Danmark
Telefonnr. +4530698644