Kom og mød Jesper Skibby…

Danmark for Målene Jesper Skibby i Viby Centret

Mød JESPER SKIBBY
Jesper er tidligere cykelrytter. Når han kommer landet rundt med Danmark for Målene vil han holde et inspirerende foredrag for at få flere cykler på gaderne i Danmark.

Når temaet er MÅL 3og SUNDHEDhandler det bl.a. om CYKLENog om andre SUNDE VANER,som er gode for dig og for din by, for miljøet og for verden.

jesper_skibby_danmark_for_målene_vibycentret jesper_skibby_danmark_for_målene_2

Vores generelle sundhedstilstand er blevet markant bedre gennem tiden, den gennemsnitlige levealder bliver længere og længere, men nye sundhedsmæssige udfordringer tiltager i takt med vores livsstil, luftforureningen i byer m.m., herunder bl.a. diabetes, overvægt, lungekræft og lignende.

Verdensmål 3 handler om, at mennesker i alle aldre, i alle lande skal sikres et GODT HELBRED.

Lokalt kan vi bidrage til at løse det globale problem ved at cykle noget mere.

Danmark_for_Målene_Jesper_Skibby_3maj_2019_2

I Danmark er vi en CYKELNATION, og det er godt for både folkesundheden og for miljøet.
Cyklen har mange fordele: bl.a. er den SUND-man får både MOTIONog FRISK LUFT, hvilket er sundt for både fysikken og psyken; den er CO2-NEUTRAL og forurener ikke miljøet OG man har ikke brug for en parkeringsplads i byen.
Når temadagen om SUNDHEDkommer på Danmark rundt, handler det bl.a. om CYKLENog om andre SUNDE VANER, som på samme måde, både er gode for dig og for din by, for miljøet og for verden.
Det kommer til at handle om SUND KOST, SUND LIVSSTIL, SUNDT FAMILIELIV, SUNDE MILJØER, SUNDE BYER –kort sagt: SUNDHED FOR ALLE.

Læs mere om Danmark for Målene klik på linket

Så kig forbi 😉