Velkommen

Viby Centret er dit lokale indkøb og shoppingcenter
med butikker og services, bl.a.
Dagligvarehus Føtex, Apotek, Posthus, Sportmaster, Matas,
Imerco, Tiger og Eurowalk mm.

Vi ses i Aarhus’ hyggeligste indkøb og shopping center

  • Ugens tilbud | Ugens Hug i Viby Centret

    Ugens Tilbud i Viby Centret... Gør din indkøb i Viby Centret og spar penge Herunder ser du en oversigt over nogle af de gode tilbud, som du finder i butikkerne i Viby Centret b.la. dagligvare butikken Føtex. Omkring og under Viby Centret finder du 500 gratis parkeringspladser. Du skal blot huske at stille parkeringsskiven, så holder du gratis i 3 Continue Reading
  • Corona information

    Klik her og læs mere om hvordan vi håndterer Corona viruset i Viby Centret 😉
  • Giv et gavekort til Viby Centret

    Giv et gavekort til Viby Centret - gaven, der ikke skal byttes! Gavekort udstedes ikke på beløb under kr. 100,- Gavekort udstedes hos Brdr. Schmidt Vinhandel, som du finder midt i centergaden. Telefon: 86149644 Mail: viby@gladforvin.dk Web: Brdr. Schmidts Vinhandel Viby Centret Gavekort er gyldigt i 3 år fra udstedelsesdatoen og gælder til alle centrets butikker (undtaget Tiger). Har du allerede et gavekort Continue Reading

36

services

36 specialbutikker og -services samlet i ét indkøbscenter:
Føtex m. posthus, apotek, sko- og sportsbutikker, herre-/dame-/børne- og ungdomstøj, brugskunst, materialist, guldsmed, pasfoto, vinhandler og meget mere

Her finder du Viby Centret

Et af byens bedste indkøbscentre ligger under den karakteristiske glaspyramide i Vibykrydset i Århus Syd. Med specialbutikker og services, bl.a. supermarked, apotek og posthus, har vi alt det, du lige står og mangler til både dagligdagen og til fest.

Det er nemt at komme hertil

Ikke mindre end 7 busruter går lige til døren - rute 1A, 6A, 11, 14, 200, 4A og 202, kører til og fra centret. Det er endnu nemmere at ankomme i bil - her er 3 timers gratis parkering. Vi har parkering både ude og overdækket, så selv på en fugtig sommerdag kan du handle i tørvejr og godt humør.

Vibycentrets services

Gratis

WiFi
I centergaden er der
gratis internet.

Røgfrit

område
Viby Centret er røgfrit.

Handicap-

venligt
Med egen parkering, toilet
og elevator.

 

 

 

Vidste du dét om Viby Centret - dit lokale indkøb og shoppingcenter?

Nyhedsmails

Vi udsender nyhedsmails maks. 12 gange om året, hvor vi informerer om, hvad der sker af spændende ting både i Centret og i vores mange specialbutikker. Du kan tilmelde dig her - og husk, at du altid kan framelde dig igen.

Facebook

Hvis du trykker Synes godt om siden her, kan du følge med i hverdagen i vores hyggelige center. Her på Facebook poster vi f.eks. konkurrencer med gode præmier samt filmklip fra butikkerne, tilbud og udsalg. Vi fortæller små historier om butikkerne og personalet og du kan se de mange events, som finder sted i løbet af året.

Instagram

Viby Centret er også på Instagram. Her deler vi nyheder fra butikkerne, fra Viby Centret og fra de mange events, som finder sted i Centret.

YouTube

Du finder Viby Centrets Youtube kanal her, hvor du f.eks. kan se de videofilm, som vi bl.a. laver om butikkerne i Centret.

Viby Centrets avis

Her kan du se den seneste centeravis, sprængfyldt med gode tilbud fra alle vores butikker. Avisen uddeles i Viby, kan hentes i Viby Centret eller du kan læse det online. I Viby Centrets avis kan du også møde vores Stylist Helle Bille.
Helle laver artikler om moden i de fleste af vores aviser - til stor inspiration for vores kunder. Du kan også se mange gode styling tips fra Helle - og vores modebutikker - på både Facebook og Instagram.

Gavekort

Vil du give en gave, der ikke skal byttes? Så er et gavekort til Viby Centrets mange butikker en god ide. Gavekort udstedes – gebyrfrit - hos Brdr. Schmidt Vinhandel. Gavekortet skal være på minimum 100 kr.

Loppemarked

10 søndage om året holder Viby Centret et stort loppemarked, hvor 75 glade loppeister sælger ud af lopper til alle, der elsker at gå på loppemarked. Du kan læse mere om loppemarkedet her, hvor du også kan se, hvordan du booker en stand. For alle er velkomne til at være med!

Det praktiske

Du kan parkere gratis i 3 timer i Viby Centret. Vi har elevator til 1. sal, hvor f.eks. læge og tandlæge holder til. Til indkøbspauserne har vi både cafe og pølsevogn, og hver mandag holder Fiskemanden udenfor centret, så kunderne kan få friske fisk med hjem.

Vi ses i Aarhus’ hyggeligste indkøb og shopping center