Velkommen

Viby Centret er dit lokale indkøb og shoppingcenter med 38 butikker og services, her kan du gøre dine dagligvare indkøb i Føtex, gøre brug af Ugens Tilbud, hente medicin på Apoteket, sende post på Posthuset, finde sportstøj i Sportmaster, helse og makeup hos Matas, venindegaven i Imerco, alt mellem himmel og jord i Tiger og vinterstøvler hos Maibom Eurowalk, dametøj eller herretøj i vores modetøj butikker mm. Vi tilbyder det hele...

Vi ses i Aarhus’ hyggeligste indkøb og shopping center

  • Ugens tilbud | Ugens Hug i Viby Centret

    Ugens Tilbud i Viby Centret... Gør din indkøb i Viby Centret og spar penge Herunder ser du en oversigt over nogle af de gode tilbud, som du finder i butikkerne i Viby Centret b.la. dagligvare butikken Føtex. Omkring og under Viby Centret finder du 500 gratis parkeringspladser. Du skal blot huske at stille parkeringsskiven, så holder du gratis i 3 Continue Reading
  • Loppemarked søndag d. 10. november 2019

    Viby Centret indbyder dig til et hyggeligt og spændende loppemarked i Centret, som afholdes i tidsrummet kl. 11-14, lige midt i centergaden i Viby Centret, klik her og læs mere...
  • Hvad “RØR” sig lige nu?

    Klik her og læs mere om hvad der "RØR" sig lige nu i Viby Centret 😉

Apotek
medicin og håndkøbsvarer

Cafe og spisested
brunch, frokost eller kaffe

Guldsmed
ure og smykker

Helse og makeup
finder du hos Matas

Herretøj til mænd
tøj, sko og accessories til ham

Indretning og køkkenudstyr
gaver, isenkram hos Imerco

Kamera og objektiver
foto og billedfremkaldelse

Legetøj
legesager, spil og bamser

Modetøj til kvinder
tøj, sko og accessories til hende

Nyheder og events
i Viby Centret

Sko og vinterstøvler
til hele familien

Smart tøj
tøj, sko og accessories til unge mænd

Sportstøj og løbeshop
kig ind hos Sportmaster

Ugens Tilbud
ugens hug fra butikkerne

38

services

38 specialbutikker og -services samlet i ét indkøbscenter:
Føtex m. posthus, apotek, sko- og sportsbutikker, herre-/dame-/børne- og ungdomstøj, brugskunst, materialist, guldsmed, fotoforretning, vinhandler, café og meget mere

Her finder du Viby Centret

Et af byens bedste indkøbscentre ligger under den karakteristiske glaspyramide i Vibykrydset i Århus Syd. Med 38 specialbutikker og services, bl.a. supermarked, apotek og posthus, har vi alt det, du lige står og mangler til både dagligdagen og til fest.

Det er nemt at komme hertil

Ikke mindre end 7 busruter går lige til døren - rute 1A, 6A, 11, 14, 200, 4A og 202, kører til og fra centret. Det er endnu nemmere at ankomme i bil - her er 3 timers gratis parkering. Vi har parkering både ude og overdækket, så selv på en fugtig sommerdag kan du handle i tørvejr og godt humør.

Vibycentrets services

Gratis

WiFi
I centergaden er der
gratis internet.

Røgfrit

område
Viby Centret er røgfrit.

Handicap-

venligt
Med egen parkering, toilet
og elevator.

----

Åbningstider

 

Vidste du dét om Viby Centret - dit lokale indkøb og shoppingcenter?

Nyhedsmails

Vi udsender nyhedsmails maks. 12 gange om året, hvor vi informerer om, hvad der sker af spændende ting både i Centret og i vores mange specialbutikker. Du kan tilmelde dig her - og husk, at du altid kan framelde dig igen.

Facebook

Hvis du trykker Synes godt om siden her, kan du følge med i hverdagen i vores hyggelige center. Her på Facebook poster vi f.eks. konkurrencer med gode præmier samt filmklip fra butikkerne, tilbud og udsalg. Vi fortæller små historier om butikkerne og personalet og du kan se de mange events, som finder sted i løbet af året.

Instagram

Viby Centret er også på Instagram. Her deler vi nyheder fra butikkerne, fra Viby Centret og fra de mange events, som finder sted i Centret.

YouTube

Du finder Viby Centrets Youtube kanal her, hvor du f.eks. kan se de videofilm, som vi bl.a. laver om butikkerne i Centret.

Viby Centrets avis

Her kan du se den seneste centeravis, sprængfyldt med gode tilbud fra alle vores butikker. Avisen uddeles i Viby, kan hentes i Viby Centret eller du kan læse det online. I Viby Centrets avis kan du også møde vores Stylist Helle Bille.
Helle laver artikler om moden i de fleste af vores aviser - til stor inspiration for vores kunder. Du kan også se mange gode styling tips fra Helle - og vores modebutikker - på både Facebook og Instagram.

Gavekort

Vil du give en gave, der ikke skal byttes? Så er et gavekort til Viby Centrets mange butikker en god ide. Gavekort udstedes – gebyrfrit - hos Brdr. Schmidt Vinhandel. Gavekortet skal være på minimum 100 kr.

Loppemarked

10 søndage om året holder Viby Centret et stort loppemarked, hvor 75 glade loppeister sælger ud af lopper til alle, der elsker at gå på loppemarked. Du kan læse mere om loppemarkedet her, hvor du også kan se, hvordan du booker en stand. For alle er velkomne til at være med!

Det praktiske

Du kan parkere gratis i 3 timer i Viby Centret. Vi har elevator til 1. sal, hvor f.eks. læge og tandlæge holder til. Til indkøbspauserne har vi både cafe og pølsevogn, og hver mandag holder Fiskemanden udenfor centret, så kunderne kan få friske fisk med hjem.

Vi ses i Aarhus’ hyggeligste indkøb og shopping center